Sport

Ce se întâmplă cu Ivaylo Petev după tragedia din familia sa. Cine va sta pe banca Universității Craiova la meciul cu UTA

Ivaylo Petev trece prin momente grele în ultimele zile rămase din 2023, însă tehnicianul bulgar s-a întors la Craiova și va sta pe banca Universității cu UTA Arad.
18.12.2023 | 21:10
Ce se intampla cu Ivaylo Petev dupa tragedia din familia sa Cine va sta pe banca Universitatii Craiova la meciul cu UTA
Ce se întâmplă cu Ivaylo Petev după tragedia din familia sa. Cine va sta pe banca Universității Craiova la meciul cu UTA. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a mers urgent în Bulgaria după Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 2-2, din cauza dramei care l-a lovit pe antrenor chiar în ziua meciului. FANATIK a aflat ce se întâmplă cu tehnicianul „alb-albaștrilor” înaintea confruntării cu UTA Arad, ultima din 2023 pentru gruparea din Bănie.

Ce se întâmplă cu Ivaylo Petev după tragedia din familia sa. Cine va sta pe banca Universității Craiova cu UTA

„Alb-albaștrii” și-au îndreptat gândurile și reușitele din partida cu Poli Iași către Ivaylo Petev, după ce tehnicianul și-a pierdut tatăl. Antrenorul bulgar s-a arătat extrem de afectat de vestea tragică din țara natală, însă elevii săi i-au demonstrat că nu este singur după drama anunțată de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a plecat fără să stea să stea pe gânduri în Bulgaria la câteva minute după fluierul final al confruntării din Bănie pentru a fi lângă familia sa. Din informațiile site-ului nostru, tehnicianul a revenit la timp la Craiova pentru a fi lângă elevii săi în zilele rămase înaintea partidei de la Cluj cu UTA Arad.

Astfel, Ivaylo Petev va fi pe banca tehnică a „alb-albaștrilor” cu UTA Arad în ultimul test din 2023, unde „juveții” au obiectiv cele trei puncte. Bulgarul le-a câștigat simpatia și suporterilor din Bănie după ce a reușit să schimbe fața Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bulgar a înregistrat patru victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere la Universitatea Craiova în toate competițiile. Ivaylo Petev a reușit să urce peste Rapid București după ce a fost instalat la gruparea din Bănie și acum este la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

Gest special pentru Ivaylo Petev în Universitatea Craiova – Poli Iași

Ivaylo Petev a reușit să se apropie de lotul „alb-albaștrilor” într-un timp scurt și le-a câștigat respectul veteranilor de la Universitatea Craiova. Toate aceste lucruri s-au văzut pe stadionul „Ion Oblemenco” la confruntarea cu Poli Iași, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” s-au dus glonț către Ivaylo Petev după ambele goluri marcate în poarta celor de la Poli Iași. „Tradiția” nu s-a schimbat nici la reușita lui Jovan Markovic, care însă s-a anulat pentru motiv de ofsaid către Ovidiu Hațegan din cabina VAR.

Nici suporterii Universității Craiova nu au putut să nu își manifeste susținerea pentru Ivaylo Petev după drama anunțată de FANATIK. Peluza Nord i-a strigat numele antrenorului bulgar în timpul meciului, dar și la finalul partidei din Bănie.

ADVERTISEMENT

Se pregătesc transferuri la Universitatea Craiova: „Am și spus”

Se anunță transferuri de top pregătite de către Ivaylo Petev și Mihai Rotaru pentru a rămâne în lupta pentru titlu în 2024. Sorin Cârțu a analizat la FANATIK SUPERLIGA posturile pe care oltenii ar trebui să le acopere în următoarea perioadă de transferuri.

„Fundaș central, fundaș dreapta, am și spus pe cine mi-aș dori și ce îmi place mie, Doua, de la Petrolul, îmi place foarte mult. Un optar.

Și aseară apare Mitriță, dar Mitriță poate fi marcat dublu-triplu, atunci trebuie să intre altul în rol și să își asume sarcinile lui Mitriță. Așa că mai ai nevoie de jucători de tipul ăsta, care să fie decisivi, și în atac și în apărare.

(n.r. – știi de vreun transfer?) Sincer, nu. Nu am discutat nicun transfer. Eu i-am spus că îmi place Doua fundaș dreapta”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad - Universitatea Craiova