Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rotaru si Petev pregătesc transferuri de titlu la U Craiova. Propunerile lui Andrei Vochin

Mihai Rotaru vrea să facă totul pentru a rămâne în 2024 în lupta la titlu. Se anunță transferuri puternică la Universitatea Craiova în pauza de iarnă, iar Andrei Vochin a dezvăluit câteva nume extrem de interesante de fotbalişti români, de viitor
17.12.2023 | 13:48
Rotaru si Petev pregatesc transferuri de titlu la U Craiova Propunerile lui Andrei Vochin
Rotaru si Petev pregătesc transferuri de titlu la U Craiova. Cârțu: „Asta m-a întrebat Rotaru”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a comentat în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre ultimul meci al Universității Craiova, remiza cu Poli Iași, scor 2-2.

Se pregătesc transferuri și la Universitatea Craiova.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, este convins că Mihai Rotaru lucrează în tăcere la transferuri. „Eu știu că cei de la Universitatea caută niște posturi și tăcerea lor mi se pare suspectă. Asta înseamnă că lucrează.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi ziarist 100%, aș vorbi cu prietenii mei, colegii mei, să fie foarte atenți la ce se întâmplă la Universitatea. Văd că echipa aseară a jucat cu doi fundași centrali, care sunt mijlocași centrali, Screciu și Crețu, și asta mă face să cred că U Craiova va căuta în această iarnă fundași centrali”, a declarat Vochin.

Doua, de la Petrolul, la Universitatea Craiova?

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, îl propune la echipa lui Mihai Rotaru pe fundașul dreapta de la Petrolul, Seniko Doua. „Fundaș central, fundaș dreapta, am și spus pe cine mi-aș dori și ce îmi place mie, Doua, de la Petrolul, îmi place foarte mult. Un optar.

ADVERTISEMENT

Și aseară apare Mitriță, dar Mitriță poate fi marcat dublu-triplu, atunci trebuie să intre altul în rol și să își asume sarcinile lui Mitriță. Așa că mai ai nevoie de jucători de tipul ăsta, care să fie decisivi, și în atac și în apărare.

(n.r. – știi de vreun transfer?) Sincer, nu. Nu am discutat nicun transfer. Eu i-am spus că îmi place Doua fundaș dreapta”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Doua joacă din iarna lui 2023 la Ploiești. Fundașul dreapta ivorian în vârstă de 22 de ani poate juca și mijlocaș dreapta și, de când e în România, a reușit două goluri și patru pase decisive.

Până să pornească campania de achiziție, Universitatea Craiova mai are un meci important, la Arad, miercuri, de la ora 20:00. Înaintea ultimei etape din 2023, oltenii sunt pe locul 3, cu 33 de puncte, opt mai puține decât liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și EXCLUSIV, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Rotaru si Petev pregătesc transferuri de titlu la U Craiova. Cârțu: „Asta m-a întrebat Rotaru”

ADVERTISEMENT
Tags: