Sport

Drama lui Ivaylo Petev în ziua meciului U Craiova – Poli Iași. A primit o veste cumplită!

Ivaylo Petev trece prin momente dificile. Înaintea meciului Universitatea Craiova - Poli Iași, antrenorul oltenilor a aflat că tatăl său a murit.
16.12.2023 | 16:35
Drama lui Ivaylo Petev in ziua meciului U Craiova  Poli Iasi A primit o veste cumplita
Ivaylo Petev trece prin momente dificile înainte de U Craiova - Poli Iași. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Drama trăită de Ivaylo Petev înaintea meciului Universitatea Craiova – Poli Iași, sâmbătă, 16 decembrie, ora 17:00. Tatăl antrenorului bulgar a decedat. FANATIK a aflat că tehnicianul va pleca în Bulgaria imediat după încheierea meciului.

Drama lui Ivaylo Petev în ziua meciului U Craiova – Poli Iași. A primit o veste cumplită!

Ivaylo Petev a primit o veste cumplită înainte de Universitatea Craiova – Poli Iași, partidă programată în etapa a 20-a din SuperLiga. Tatăl antrenorului bulgar a decedat, iar planurile lui Ivaylo Petev au fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul de final al lui Horia Mladinovici, Ivaylo Petev va merge de urgență în Bulgaria. Extrem de supărat, antrenorul bulgar va trebui să amâne pregătirile pentru ultima partidă din acest an a Universității Craiova împotriva celor de la UTA Arad.

Vestea a picat fulgerător pentru Ivaylo Petev, în condițiile în care, din informațiile FANATIK, tatăl său era sănătos tun și nu se știa cu probleme de sănătate. Antrenorul Universității Craiova este extrem de afectat și va pleca în România imediat după încheierea meciului de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 48 de ani va reveni în România, după înmormântare, pentru ultimul meci din acest an în care Universitatea Craiova o înfruntă, în deplasare, pe UTA Arad. Duelul are loc miercuri, 20 decembrie, ora 17:30.

Ivaylo Petev a anunțat obiectivul Universității Craiova la final de an: „Trebuie să facem tot posibilul să câştigăm”

Înainte de confruntarea cu Poli Iași, Ivaylo Petev a anunțat care este obiectivul Universității Craiova pentru finalul de an. Antrenorul bulgar vrea cele trei puncte contra moldovenilor pentru a răzbuna înfrângerea din ultima etapă cu Hermannstadt, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

”Este un meci în care trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Trebuie să câştigăm doar pentru noi, pentru că trebuie să ne revanşăm după înfrângerea din etapa precedentă. Cel mai bun lucru în fotbal este că după o săptămână poţi să repari ce ai făcut. Iar noi acum trebuie să reparăm.

Nu a fost plăcut, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să ne învăţăm lecţia şi să arătăm mai bine. E clar că nu putem să câştigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reuşesc asta.

ADVERTISEMENT

Sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după această înfrângere, de asta spun că trebuie să reacţionăm bine şi să ne revanşăm.

În meciul trecut am primit două goluri foarte uşor, lucru care a făcut diferenţa în final. Aşa că de la meciul care urmează trebuie să ne străduim şi să fim mai convingători în apărare”, au fost cuvintele lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1.53 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Hermannstadt