Life

Maria Ciobanu nu mai poate veni anul acesta în România! Ionuț Dolănescu a explicat ce se întâmplă cu artista: “O vizităm noi”

Maria Ciobanu nu va mai veni în România, așa cum obișnuia. Familia celebrei cântărețe va merge la ea în America
25.06.2023 | 19:15
Maria Ciobanu nu mai poate veni anul acesta in Romania Ionut Dolanescu a explicat ce se intampla cu artista O vizitam noi
Maria Ciobanu nu va mai veni în România
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu nu va mai veni în România anul acesta. Celebra cântăreață este în Los Angeles acolo unde trăiește alături de soțul ei de câțiva ani. Cu toate că obișnuia anual să se întoarcă în țară unde îl are pe fiul ei, Ionuț Dolănescu și nepoții din partea lui, celebra artistă nu va mai putea veni în țară. Ionuț Dolănescu a dezvăluit ce se întâmplă cu mama sa.

Maria Ciobanu nu va mai veni în România. Ce se întâmplă în familia celebrei cântărețe

Maria Ciobanu este stabilită de ani buni în America alături de soțul ei, Mircea Cîmpeanu, dar și de fiica ei, Camelia. Cu toate că locuiește într-o vilă de lux situată într-un cartier rezidențial din Los Angeles, California, marea asrtistă venea anual în România. Niciodată nu și-a uitat originile, ba dimpotrivă, venea cu plăcere la copilul și nepoții de aici. Doar că acum, celebra interpretă nu va mai putea veni în țară. Din cauza unor probleme, artista va rămâne în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu nu va mai veni în țară din cauza unor probleme de sănătate ale soțului

Ionuț Dolănescu a dezvăluit că soțul artistei, Mircea Cîmpeanu, se confruntă cu probleme de sănătate. Din această cauză Maria Ciobanu va rămâne în America pentru a avea grijă de el.Însă, așa cum au obișnuit de-a lungul anilor, membrii familiei vor rămâne uniți în continuare. Ionuț Dolănescu a mărturisit că în toamna aceasta vor merge ei în America pentru a o vizita pe artistă.

”Domnul Cîmpeanu a avut niște probleme de sănătate și din această cauză nu cred că mama o să poată să vină în această vară, cum obișnuia, de altfel. Dânsa în fiecare vară venea în țară. Cred că în toamna acestui an o să o vizităm noi, la Los Angeles”, a declarat Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu spune cu ce probleme se confruntă soțul mamei sale

Ionuț Dolănescu a mărturisit că problemele de sănătate ale lui Mircea Cîmpeanu nu sunt atât de grave. Totuși, bărbatul nu are deloc voie să călătorească, mai ales pe distanțe lungi.

Fiica celebrei Maria Ciobanu spune că cele două se întorc cu drag în România

Maria Ciobanu locuiește alături de fiica ei Camelia, într-o casă situată într-un cartier din Los Angeles. Camelia nu exclude posibilitatea de a se întoarce în România cu familia ei. Cu toate acestea, o mutare definitivă nu este luată în calcul de cele două.

ADVERTISEMENT

La 85 de ani, Maria Ciobanu are trei copii, pe Camelia, pe Leontina și pe Ionuț Dolănescu. E și o fericită bunică, căci are șase nepoți pe care abia așteaptă să-i vadă de fiecare dată.