Life

Ce se întâmplă acum cu Maria Ciobanu. Anunțul venit direct din America

Ce se întâmplă acum cu Maria Ciobanu. Vedeta a făcut un anunț chiar din America, acolo unde locuiește de mai bine de trei ani.
22.01.2023 | 17:18
Ce se intampla acum cu Maria Ciobanu Anuntul venit direct din America
Ce se întâmplă acum cu Maria Ciobanu. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu este în America la fiica ei, iar artista a făcut un anunț tocmai de peste Ocean.

Ce se întâmplă acum cu Maria Ciobanu. Anunțul făcut de vedetă din America

Maria Ciobanu a dat un interviu din America, acolo unde locuiește cu fiica ei, la care s-a retras.

Vedeta a făcut un anunț emoționant din noua sa locuință și a mărturisit că îi este foarte dor de casa ei din România, dar și de români, în general.

Tocmai de aceea, Maria Ciobanu și-a cumpărat loc de veci. Unde va fi înmormântată cântăreața de muzică populară, dar acest lucru se va întâmpla abia la vară, care va veni într-o scurtă vacanță la noi în țară pentru a se mai întâlni cu prietenii ei rămași pe meleagurile natale.

ADVERTISEMENT

„Îmi este foarte dor de casa din România, de admiratorii mei, de publicul din România. De toți românii mi-e tare dor. Și o să mă întorc în vara asta într-o vacanță mică, să-mi văd admiratorii și prietenii.”, a spua Maria Ciobanu într-un interviu la Antena Stars.

Ce spune fiica Mariei Ciobanu despre șederea mamei sale în America

Chiar dacă cei de acasă îi duc dorul Mariei Ciobanu, faimoasa cântăreață de muzică populară este foarte fericită pentru că este alături de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta stă în America de trei ani alături de soțul ei, care a și reușit să obțină cetățenie americană. De asemenea, Maria Ciobanu o are alături pe fiica ei, Camelia.

„Mami, după cum vedeți, se simte bine. Este cu mine aici, alături de mine, și este o binecuvântare pentru noi. E o energie bună și maternă și avem foarte multe de învățat. Mă simt foarte fericită să o am aproape.”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Cea supranumită Ciorcârlia României a decis să se mute în America pentru că acolo este o climă perfectă pentru problemele sale de sănătate și o are alături și pe fiica ei și nepoții săi.

Tags: