Life

Ce se întâmplă cu Mioara Roman. Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei: „M-au sunat de la spital”

Oana Roman a făcut un anunț de ultimă oră despte starea de sănătate a mamei sale. Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Petre Roman.
02.11.2023 | 12:51
Ce se intampla cu Mioara Roman Oana Roman noi detalii despre starea de sanatate a mamei Mau sunat de la spital
Oana Roman a făcut un anunț despre starea mamei sale. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ultima perioadă a fost una grea pentru Oana Roman. Starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit și aproape o lună a fost internată în spital. Acum, vedeta a făcut un anunț despre cea care i-a dat viață.

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Anul 2023 a fost pentru Oana Roman unul greu. S-a despărțit definitiv de tatăl fiicei sale, separare urmată de un scandal, apoi s-a certat și cu Catinca, sora sa vitregă, cu care nu a mai vorbit.s

ADVERTISEMENT

Iar de curând, vedeta a primit o nouă lovitură. Starea de sănătate a mamei sale s-a degradat. Mioara Roman a fost internată de urgență la spital, iar fiica ei a cerut ajutorul oamenilor de pe internet.

Oana nu a cerut altceva decât rugăciuni pentru ființa care i-a dat viață. Și se pare că toate gândurile bune au ajutat, căci după ce a fost operată, fosta soție a lui Petre Roman a început să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în urmă cu câteva zile a fost mutată de la terapie intensinvă în propriul salon. Însă nu a stat mult aici, căci Oana Roman a anunțat că mama sa a fost externată.

„Am plecat spre spital. Astăzi mama va fi externată. Mă duc să-i duc cardul de sănătate și să vedem ce și cum. Aproape o lună de când e în spital, sperăm că va fi bine”, este anunțul făcut în mediul online de Oana Roman, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

I-a fost alături în fiecare clipă mamei sale

În toată această perioadă, Oana Roman i-a fost alături necondiționat mamei sale. A vizitat-o zilnic la spital și a sperat că Mioara Roman va reuși să treacă cu bine și peste această cumpănă, ceea ce s-a și întâmplat.

„Am început săptămâna foarte bine. Am o veste foarte bună. M-au sunat de la spital că mama a fost transferată de la terapie intensivă în salon și miercuri vom putea să o luăm înapoi la centru.

ADVERTISEMENT

În mod miraculos, a trecut de toate hopurile. Să știți că toate rugăciunile voastre au contat. Mama a demonstrat încă o dată cât este de luptătoare, câtă putere are și sunt extrem de recunoscătoare”, spunea Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT