Life

Ce se întâmplă cu Radu Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. traversează o perioadă dificilă: ”Simți că te blochezi”

Ce se întâmplă cu Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. El traversează o perioadă dificilă în viața sa. Ce a declarat artistul.
19.09.2023 | 23:02
Ce se intampla cu Radu Banica Fiul lui Stefan Banica Jr traverseaza o perioada dificila Simti ca te blochezi
Ce se întâmplă cu Radu Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. are o perioadă grea Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Acesta trece printr-o perioadă mai dificilă în viața sa.

Ce se întâmplă cu Radu Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. are o perioadă grea

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre momentele grele din viața sa. Artistul a spus că s-a confruntat cu clipe dificile din cauza oboselii.

ADVERTISEMENT

Nu se plânge de muncă, pentru că îi place ceea ce face, dar Radu Ștefan Bănică spune că are momente de oboseală. Acesta chiar a spus că a simțit cum îi cedează corpul de la atâta activitate.

Artistul spune că își revine de fiecare dată după un astfel de episod mai dificil, pentru că este tânăr. Dar a precizat că sunt clipe în care se blochează pur și simplu.

ADVERTISEMENT

„Munca îmi place. Am zis că dacă îmi aleg ceva să fac toată viața, să nu se simtă că e muncă. E obositor, dar e altfel de oboseală.

Am avut momente, dar am noroc că sunt tânăr și îmi revin. Dar sunt momente. E ceva trecător, pur și simplu te blochezi”, a declarat Radu Bănică într-un interviu.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să facă în continuare Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică are planuri mari cu viitorul său. Tânărul de 21 de ani a lansat primul său single și vrea să continue cu cariera muzicală.

De asemenea, el a decis să își continue și studiile în actorie, cu un master, pe care îl va termina la 23 de ani.

ADVERTISEMENT

„Am intrat la master, la actorie, în continuare, să aprofundez, să cunosc lume. Sincer, cred că am fost ultima generație cu trei ani la licență, acum sunt patru.

Am 21, ies la 23 de la master. Ce fac și acum. Spectacole și poate, Doamne ajută, se deschid mai multe porți, rămâi în circuit, mai cunoști lume. Avem multe conexiuni cu universitățile de afară, nu strică.”, a spus tânărul, conform Cancan.

De asemenea, un alt vis al lui Radu Ștefan Bănică este să joace cu tatăl său într-un film. Dar și cu Emilia Popescu!

„Mi-ar plăcea să joc cu tata într-un film. Și mi-ar plăcea să joc și cu Emilia Popescu, a doua mea mamă”, a adăugat Radu Ștefan Bănică pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT