Life

Ce se întâmplă între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluirea neașteptată a fost făcută chiar de prezentatorul de la Neatza

Cum stau lucrurile între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în luna de miere din Grecia. Mărturia făcută de cei doi soți.
16.08.2023 | 07:40
Ce se intampla intre Gabriela Prisacariu si Dani Otil in luna de miere Dezvaluirea neasteptata a fost facuta chiar de prezentatorul de la Neatza
Cum stau lucrurile între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în luna de miere din Grecia. Mărturia făcută de cei doi soți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluirea neașteptată a fost făcută chiar de prezentatorul de la Neatza. Vedeta de la Antena 1 se bucură de timpul liber înainte de a reveni la filmări.

Cum stau lucrurile între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în luna de miere din Grecia. Mărturia făcută de cei doi soți

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil le-au arătat tuturor urmăritorilor de pe Internet cum stau lucrurile între ei în luna de miere din Grecia. Mărturia făcută de cei doi soți are legătură cu relaxarea și încărcarea bateriilor după nuntă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și matinalul de la Antena 1 au plecat în urmă cu câteva zile din țară și de atunci nu au niciun program. Totul se desfășoară după bunul plac, modelul precizând că a ajuns să doarmă foarte mult după-amiaza.

„Pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Acum, după toată perioada asta super agitată, intensă, i-am zis lui Dani că tot ce vreau este să dorm, eu nu fac nimic altceva. Și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

În cele din urmă Dani Oțil a spart gheața și a fost primul care a ieșit din camera de hotel pentru a explora împrejurimile de pe lângă hotelul din Grecia. Prezentatorul și frumoasa sa soție s-au filmat în timp ce se plimbă cu scuterul.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, în vacanță

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură din plin de această vacanță, dar mai ales de vremea frumoasă. Modelul s-a fotografiat la piscină, într-un costum de baie din două piese care a atras imediat atenția celor care o urmăresc în online.

Mai mult, frumoasa blondină își ține fanii la curent și cu alte activități pe care le desfășoară în luna de miere. Cei doi profită de aceste clipe minunate, după o nuntă specială care i-a obosit enorm pe ambii soți.

ADVERTISEMENT

Nunta vedetei de la Antena 1 a fost una mult așteptată, dovadă că modelul și prezentatorul de la Neatza au distribuit imagini de la eveniment chiar și la o săptămână distanță. Au avut multe poze de împărtășit în online.

ADVERTISEMENT