Life

Ce se întâmplă între Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România. Lumea este surprinsă: „Te iubesc!”

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România sunt tot mai apropiați. Se naște o nouă idilă?
09.07.2021 | 22:30
Ce se intampla intre Simona Hapciuc si Albert Oprea de la Survivor Romania Lumea este surprinsa Te iubesc
Simona Hapciuc și Albert Oprea, prieteni foarte buni după Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România își declară tot mai des aprecierea unuia față de celălalt în mediul online, iar asta a stârnit atenția tuturor.

Fanii show-ului de la Kanal D se întreabă dacă nu cumva se naște mai mult decât o prietenie între cei doi. În competiție, Simona și Albert erau în tabere diferite.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar Albert din echipa Războinicilor. Pe parcursul în care au fost în concurs, cei doi nu au interacționat, însă după ce blondina a părăsit show-ul a declarat public că îl susține pe Albert.

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România, mai mult decât prieteni?

Războinicul i-a mulțumit Simonei Hapciuc pentru susținerea din partea ei. Recent, Simona a vrut să dispară de pe Instagram. A vrut să facă o pauză de la rețeaua de socializare pentru trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

N-a rezistat mult tentației de a sta departe de mediul online și asta datorită lui Albert! Fostul războinic a fost cel care a convins-o pe vedetă ă revină printre internauți.

Simona i-a trimis pupici și inimioare noului ei prieten pe Instastory. Ba chiar i-a scris în engleză că-l iubește.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc”, i-a transmis Simona lui Albert luând prin surprindere pe toată lumea.

„M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! 

A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a povestit Simona Hapciuc pe Instastory.

ADVERTISEMENT
simona hapciuc
Simona Hapciuc și Albert își trimit inimioare și pupici pe Instagram

Blondina l-a susținut pe războinic

Cei doi foști concurenți de la Survivor România au legat o prietenie destul de puternică. S-au cunoscut mai bine și comunică destul de des, confesându-se și sfătuindu-se reciproc.

La această prietenie nu se aștepta absolut nimeni. Simona a fost printre puținele foste concurente care i-a ținut partea lui Albert în conflictele pe care acesta la avea cu anumiți războinici în concursul din Dominicană.

Albert a fost pus la curent cu faptul că a avut parte de sprijin important din partea blondinei, așa că după eliminare a contactat-o, iar acum se pare că sunt extrem de apropiați. Rămâne de văzut cum va evolua prietenia lor.

ADVERTISEMENT