News

Ce se întâmplă la premiera sezonului 5 din Insula iubirii! Situaţia incredibilă: “M-am îndrăgostit în două ore”

09.04.2019 | 14:22
Ce se intampla la premiera sezonului 5 din Insula iubirii Situatia incredibila Mam indragostit in doua ore

Celebra emisiune Insula Iubirii se pregătește să revină pe micile ecrane cu sezonul al 5-lea, care se anunță unul de zile mari, plin de tensiune, suspans, adrenalină, atingeri interzise și lacrimi multe. Startul noului sezon va avea loc pe data de 22 aprilie, la ora 20.00, pe Antena 1.

Sezonul 5 din ”Insula Iubirii” începe pe data de 22 aprilie, la Antena 1

Atunci vom cunoaște noile cupluri care s-au înscris în concursul de la Antena 1 pentru a-și testa iubirea.În cel de-al cincilea sezon „Insula Iubirii”, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

Rămâne de văzut câte dintre cuplurile care intră în emisiune vor rămâne împreună la final, câți dintre iubiți se vor mai putea privi în ochi, după ce vor trece prin testele supuse de ispitele atât de sexy.

Un concurent de indragosteste in numai doua ore, in sezonul 5 din Insula Iubirii

Un concurent se îndrăgostește în numai două ore

Noul sezon va înregistra și cea mai rapidă ”cădere cu tronc”! Unul dintre candidați va rămâne cu gura căscată și va face deliciul audienței atunci când va declara cu mâna pe inimă că s-a îndrăgostit în numai două ore de când a ajuns în Thailanda, la celebra emisiune.

Bărbatul cu sentimente de Cartea Recordurilor va exclama: „N-o să înțeleagă nimeni până nu ajunge aici și nu trăiește! Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost!”, va mărturisi concurentul lovit în moalele capului de dragostea la prima vedere.

În cel de-al cincilea sezon al show-ului, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, „Insula Iubirii” este martorul unei situații unice în istoria sa și nemaiîntâlnite în cazul acestui test de cuplu!

Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.