Sport

Ce simt jucătorii Rapidului când fanii vin peste ei în cantonament. „Ne făcea bine”

Rapid nu este în cel mai bun moment. Echipa are un start de sezon dificil, iar suporterii sunt nemulțumiți. Galeria și-a anunțat prezența în cantonamentul echipei, înainte de ultimul meci.
18.08.2023 | 08:24
Ce simt jucatorii Rapidului cand fanii vin peste ei in cantonament Ne facea bine
Jucătorii Rapidului vor fi vizitați de galerie în cantonament. Foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Rapid are doar 5 puncte după primele 5 etape, iar echipa este în partea de jos a clasamentului. Fanii nu mai acceptă seceta de rezultate și-au anunțat prezența în cantonament, vineri. La echipă tocmai a fost prezentat Borza, adus de la Farul.

Cum motivează galeria jucătorii

Membru al staff-ului Rapidului, Adrian Iencsi a vorbit despre motivația pe care o primea de la suporteri, atunci când aceștia veneau la baza Pro Rapid pentru a discuta cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

El spune că era motivat de suferința oamenilor din galerie, care își dedică viața clubului. Pentru că le vedea supărarea, Iencsi voia să facă tot ce putea pentru a-i face fericiți.

Ne făceau bine. Veneau și se vedea supărarea pe chipurile lor. Noi atunci conștientizam pentru că erau aproape, vorbeam față în față și le vedea supărarea. Au fost de două-trei ori. Chiar dacă eram puștani, simțeam pe fețele lor câtă supărare aveau.

ADVERTISEMENT

Conștientizam și noi câtă pasiune au oamenii ăștia în ei, câtă dorință, câtă dragoste au față de clubul ăsta, noi vedeam asta. Și acum simt asta. Vedeam cât de mult înseamnă clubul ăsta, ne-au ajutat foarte mult. Ne responsabilizau.

Știți foarte bine câte sacrificii fac suporterii la deplasări, cu trenul, își lasă familiile acasă, își neglijează familiile, pleacă în deplasări, de multe ori sunt confruntări, bătăi, dau totul. Pentru ei, Rapid înseamnă viața, e totul. E ceva incredibil. Eu și ceilalți colegi am început să simțim asta.

ADVERTISEMENT

Oamenii ăștia iubesc atât de mult clubul ăsta. Pentru mine motivația este când mă uit în tribună și îi văd fericiți. E cea mai mare bucurie a lor să își vadă echipa victorioasă. Toți cei care lucrăm la acest club vrem să îi vedem pe suporteri fericiți. Important e să lupți pentru ceva”, a spus Adrian Iencsi, la SUFLET DE RAPIDIST.

U Cluj este singura echipă învinsă de Rapid în acest sezon, care a mai remizat cu Botoșani și Sepsi și a fost învinsă de FC Voluntari și Petrolul. Urmează un program foarte important pentru echipa din Giulești: Farul acasă, FCU Craiova în deplasare, Dinami acasă, Oțelul în deplasare și CFR Cluj acasă sunt următoarele adversare ale echipei.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu și Robert Niță vă așteaptă la SUFLET DE RAPIDIST, în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea este în reluare joi, de la ora 10:30, pe Facebook și Youtube.

PASIUNE de rapidist! Cum aruncau CU PIETRE IN GEAM fanii suparati pe rezultat

ADVERTISEMENT
Tags: