Life

Ce șoc a trăit Constantin Enceanu. Inevitabil s-a ajuns la divorț. „Relațiile între soț și soție se răcesc”

Șocul trăit de Constantin Enceanu. Cuvintele îndrăgitului interpret despre divorț. Întâmplarea care l-a marcat de-a lungul vieții.
13.10.2023 | 00:31
Ce soc a trait Constantin Enceanu Inevitabil sa ajuns la divort Relatiile intre sot si sotie se racesc
Ce a declarat Constantin Enceanu despre divorț. Sursa foto: La Măruță
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu (59 ani) este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de folclor, din țară, și pe care îl observăm adesea cu o atitudine pozitivă, însă dincolo de succes și bucuria pe care o afișează se ascund regrete amarnice. Șocul pe care l-a trăit până acum.

Ce șoc a trăit Constantin Enceanu și ce spune despre divorț

Cine spune că artiștii nu au dezamăgiri? Constantin Enceanu nu s-a sfiit să vorbească despre ele. Invitat într-o emisiune TV, și-a descărcat sufletul și a dezvăluit lucruri din familia sa, care îl macină de multă vreme. A învățat o lecție importantă de care și-ar dori să țină cont cuplurile actuale.

ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu a mărturisit că regretă divorțul surorii sale, care s-a produs după ce femeia a plecat peste hotare, să muncească, pentru un trai mai bun al copiilor și soțului ei. Constantin Enceanu a încercat să o convingă să nu aleagă străinătatea, avertizând-o că s-ar putea despărți de partenerul de viață, din cauza distanței.

În pofida faptului că el s-a opus, sora sa tot a mers la muncă peste hotare, fără știrea lui. Abia după un an artistul a aflat că nu i-au fost ascultate sfaturile. Până atunci, copiii și cumnatul său au invocat tot felul de motive ca vestea să nu ajungă la urechile lui.

ADVERTISEMENT

”Sora mea a plecat în Italia și a plecat fără știrea mea. Ea e mai mare cu un an și jumătate decât mine. Când am avut o discuție la țară că vrea să plece în Italia, i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva.

În momentul în care familia nu este unită și nu stau toți la un loc, lucrurile se precipită și relațiile între soț și soție se răcesc și ușor se destramă, ceea ce s-a și întâmplat. Ea era măritată, avea patru copii, trei fete și un băiat, iar ea a plecat și n-am știut”, a relatat Constantin Enceanu în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Cum a descoperit Constantin Enceanu că sora lui a plecat să muncească în afară

Constantin Enceanu a descoperit că sora lui lucra de un an în străinătate chiar de ziua acesteia. A sunat-o în repetate rânduri, acasă, să o audă la telefon și să-i ureze ”La mulți ani!” și și-a dat seama că ceva este în neregulă. Una dintre nepoate i-a spus adevărul.

”Am presimțit că ceva nu e în regulă, în seara aia am sunat-o de vreo 6-7 ori. Voi mă mințiți! Atunci, mi-a zis nepoata mare că mami e plecată de un an în Italia. Nu-mi venea să cred. A plecat că poate să câștige un ban mai ușor și să-și ajute copiii și i-a ajutat”, a mai detaliat Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de sora lui, Constantin Enceanu a reușit să-și creeze o căsnicie solidă. De 38 de ani este căsătorit cu Angela Enceanu, iar alături de ea are un copil, mai exact o fiică pe nume Cătălina. Tânăra este la rândul său căsătorită și a oferit doi nepoți tatălui și mamei sale.

ADVERTISEMENT