Simona Halep

Ce spun cititorii FANATIK după ce Simona Halep a pierdut locul 1 WTA: “Tu eşti numărul 1 pentru noi” Foto

23.01.2019 | 13:28
Ce spun cititorii FANATIK dupa ce Simona Halep a pierdut locul 1 WTA Tu esti numarul 1 pentru noi Foto

Simona Halep a pierdut locul 1 WTA la Australian Open, însă cititorii FANATIK sunt alături de jucătoarea de tenis de 27 de ani. Românca este pe locul trei în clasamentul WTA, însă mai poate ceda o poziţie dacă Naomi Osaka va fi eliminată de Karolina Pliskova în semifinalele turneului de la Melbourne.

Cititorii FANATIK i-au transmis mai multe mesaje de susţinere Simonei Halep după ce aceasta a pierdut poziţia de lider. “Pentru români tu eşti mereu numărul 1. Te îmbrăţişează toţi cu drag”, “Bravo Simo! Pentru noi vei rămâne în istorie. Cu siguranţă vei ajunge din nou numărul 1”, “A ajuns acolo sus prin munca ei, cei ce comentează răutăcios nu au habar, dar aşa ne pricepem noi românii la toate şi la nimic. Este şi va fi în top! E foarte multă muncă şi multe sacrificii. Să fie sănătoasă şi să rămână printre cei mai buni!! Succes, Simona!!” sau “Ăsta e cel mai neimportant lucru care i se poate întâmpla! Vine French Open, acolo unde va câștiga din nou și iar îi scoate din pepeni pe contestatari. Și tot așa, încă 5-6 ani de acum înainte. În rest, să-i dea Dumnezeu sănătate, să-și urmeze visul și cariera!”, au fost câteva dintre reacţiile cititorilor FANATIK după ce Simona Halep a pierdut primul loc WTA. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ce spun cititorii FANATIK după ce Simona Halep a pierdut locul 1 WTA: “A avut cele mai grele meciuri”

Chiar dacă cele mai multe mesaje au fost de susţinere, unii cititori FANATIK au criticat-o pe Simona Halep după ce a pierdut locul 1 WTA. Aceştia afirmă că românca nu merita această poziţie şi că a obţinut-o şi cu puţin ajutor. Au existat şi voci care au susţinut că tragerea la sorţi de la Australian Open a dezavantajat-o pe jucătoarea de tenis de 27 de ani.

Ce spun cititorii FANATIK după ce Simona Halep a pierdut locul 1 WTA
Ce spun cititorii FANATIK după ce Simona Halep a pierdut locul 1 WTA

“Rămâne să se roage să rămână însărcinată următoarea jucătoare care va fi numărul 1”, “A avut şi noroc că a rămas însărcinată Serena. Nu se mai repetă faza, atât i-a fost. A făcut bani mulţi prin muncă” sau “Când va juca Halep voi juca mereu contra ei, aşa pot să câştig şi eu la pariuri sportive”, au fost câteva dintre comentariile anti-Simona Halep. “Halep a stat 64 de luni ca numărul 1 mondial, cum puţine jucătoare de tenis din lume se pot mândri. Bravo Simona!”, “Câţi dintre noi am fost vreodată numărul 1 în lume, măcar pentru un minut”, “O iubim oricum! Situaţia asta este provizorie! Va fi din nou cea mai bună şi numărul 1” sau “Era de aşteptat, de la aşa zisa tragere la sorţi toate meciurile grele erau atârnate de gâtul ei şi a răzbit cât a putut”, au mai scris cititorii FANATIK.

Tags: