Life

Ce spune Alina Sorescu despre presupusa amantă a soțului ei, Alexandru Ciucu. L-a făcut praf în câteva cuvinte

Alina Sorescu a reacționat după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu Alexandru Ciucu, soțul ei, în compania altei femei.
20.04.2024 | 16:54
Ce spune Alina Sorescu despre presupusa amanta a sotului ei Alexandru Ciucu La facut praf in cateva cuvinte
Ce spune Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu și presupusa lui amantă. Designerul neagă totul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pare că se complică peste măsură. Mai ales după ce, de curând, au apărut imagini cât se poate de explicite cu designerul în compania vedetei TV Oana Vlădescu.

Ce spune Alina Sorescu despre Alexandru Ciucu și presupusa lui amantă

Alina Sorescu a reacționat după ce, în presă, au apărut imagini cu Alexandru Ciucu și o altă femeie. Încă soțul ei, celebrul designer a fost surprins în compania Oanei Vlădescu în timp ce o conducea pe vedeta TV acasă. Unde pare-se s-ar fi și mutat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, au apărut informații potrivit cărora Alexandru Ciucu ar fi avut o relație paralelă timp de 11 ani cu Oana. Ba chiar, s-ar discuta și de un copil făcut cu vedeta TVR în timp ce era căsătorit cu Alina Sorescu. Lucru care, trebuie precizat, încă cel puțin, este la nivel de speculații.

Alina Sorescu însă nu a ezitat și, chestionată de Spynews, a vorbit despre presupusa relație a soțului ei. Și nu s-a ferit nicio secundă să fie de-a dreptul caustică, dovedind că despărțirea de Alexandru Ciucu a lăsat urme adânci în sufletul cântăreței.

ADVERTISEMENT

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a spus Alina Sorescu, pentru sursa citată.

Alexandru Ciucu susține că totul este o ”regie”

Alexandru Ciucu a reacționat, la rândul său, la zvonurile potrivit cărora s-ar iubi cu Oana Vlădescu. Și, în apărarea lui, aduce în discuție posibile regii făcute tocmai de viitoarea fostă soție a sa. Iar declarațiile lui nu sunt deloc amabile, chiar dacă nu ăomenește numele Alinei Sorescu.

ADVERTISEMENT

”Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ, de altfel, că aceste „știri” devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces.

Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de „noutăți” și denigrări și în perioada următoare”, a spus Alexandru Ciucu, tot pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim, de câțiva ani deja, între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu e un adevărat război la divorț. Artista s-a mutat de ceva vreme din casa designerului cu copiii pe care îi au împreună. Totuși, în repetate rânduri a vorbit despre traumele micuților care, în primă fază, trebuiau ”pasați” între părinți în fiecare săptămână.

ADVERTISEMENT