Life

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, decizie importantă înainte de Paște. Are legătură cu fetele lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, hotărâre radicală înainte de Învierea Domnului. Ce se întâmplă, de fapt, cu copiii lor.
18.04.2024 | 00:19
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu decizie importanta inainte de Paste Are legatura cu fetele lor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, hotărâre radicală înainte de Învierea Domnului. Ce se întâmplă, de fapt, cu copiii lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, decizie importantă înainte de Paște. Are legătură cu fetele lor, Carolina și Raisa. Renumitul creator de modă are un plan foarte bine pus la punct pentru vacanța celor două fiice.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, hotărâre radicală înainte de Învierea Domnului. Ce se întâmplă, de fapt, cu copiii lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au luat o hotărâre radicală înainte de Învierea Domnului. Ce se întâmplă, de fapt, cu copiii lor. Cei doi parteneri de viață comunică numai pentru binele celor mici, dovadă că au reușit să ajungă la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

Cel puțin este vorba de perioada în care micuțele au vacanță de la școală. Ele își vor împărți timpul între cei doi părinți care au luat-o pe drumuri diferite. Așa se face că prima parte o vor sta alături de mama lor.

A doua parte din vacanță le găsește pe fete în casa figurii paterne, care a pregătit o serie de surprize. Prima zi de Paște, pe 5 mai 2024, copilele vor sta tot alături de tatăl lor, care abia așteaptă să petreacă timp alături de ele.

ADVERTISEMENT

„Avem un plan făcut de Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște”, a mărturisit Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

Cum împart vacanța fetelor Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

„Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum.

ADVERTISEMENT

Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri!”, a completat Alexandru Ciucu, mai arată sursa menționată mai devreme.

În aceeași notă, creatorul de modă s-ar fi plâns că petrece prea puțin timp cu fetele sale, însă Alina Sorescu îl contrazice. Cântăreața susține că fostul partener de viață nu ține cont de programul pe care îl au micuțele și asta le bulversează.

ADVERTISEMENT

Artista și fostul soț comunică doar prin intermediul avocaților pentru că lucrurile între ei nu sunt încheiate. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu mai au foarte multe neînțelegeri legat de custodia copiilor și programul de vizită.

ADVERTISEMENT