Life

Alina Sorescu, un nou mesaj cu subînțeles după despărțirea de Alexandru Ciucu: ”Iubirea nu trebuie…Suntem vinovați de alegerile făcute”

Mesajul cu subînțeles al Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Ce a transmis îndrăgita cântăreață de curând?
14.03.2024 | 17:26
Alina Sorescu un nou mesaj cu subinteles dupa despartirea de Alexandru Ciucu Iubirea nu trebuieSuntem vinovati de alegerile facute
Mesajul Alinei Sorescu are legătură cu divorțul de Alexandru Ciucu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a transmis un nou mesaj cu subînțeles, după despărțirea de designerul Alexandru Ciucu. Cuvintele rostite de îndrăgita cântăreață par că au legătură cu divorțul de cel care încă-i este soț în acte.

Ce mesaj cu subînțeles a transmis Alina Sorescu de curând

Alina Sorescu este tot mai implicată în viața profesională de când a început procesul de divorț de Alexandru Ciucu. De asemenea, apare mai des în emisiuni TV și abordează stiluri vestimentare care par că o scot din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Interpreta și designerul au anunțat că pun capăt căsniciei lor de 12 ani, în luna ianuarie din 2022, în urma unor zvonuri, legate inclusiv de infidelitatea lui Alexandru Ciucu. De atunci, nu mai locuiesc împreună și se luptă încă pentru custodia fetițelor lor, Raisa și Carolina.

Totodată, de când s-au separat, Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament de 300.000 de euro, dintr-un complex rezidențial, luându-și cu ea și fiicele. Ulterior, soțul ei a introdus o ordonanță președințială, prin care a solicitat ca fetițele să locuiască alături de el, la vila din Pipera.

ADVERTISEMENT

După ordonanța depusă de Alexandru Ciucu, au urmat diferite procese pentru custodie, iar până în momentul de față s-a decis că părinții să aibă drept de custodie comună, iar Raisa și Carolina să stea două weekend-uri pe lună cu tatăl lor, plus alte două zile din timpul săptămânii.

Alina Sorescu a lansat o nouă melodie despre suferință și iubire

Rămâne de văzut ce se va decide în continuare de către instanță, căci foștii soți urmează să aibă o nouă înfățișare în această primăvară. Până când va merge din nou la tribunal, Alina Sorescu a lansat o melodie în care versurile par că fac referire la toate evenimentele sale din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

”Te rog nu uita” este noua piesă a artistei, în care cântă despre iubire și despre alegerile greșite făcute în dragoste. ”Poate că ai dat prea mult, el a luat/ Să nu-ți pară rău, ai învățat c-aveți alte destine/ Când știai ca nu e bine atunci de ce-ai stat?/ Chiar de-i vina lui, de fapt esti supărată pe tine…”, sunt o parte dintre versuri.

Alina Sorescu spune că noul ei single este despre a nu uita de noi înșine/însene, în condițiile în care ne îndreptăm adesea atenția către cei din jur. Totodată, piesa este și despre încrederea în forțele proprii, dar și despre sentimentul de vinovăție pe care îl avem uneori din cauza unor alegeri nepotrivite.

ADVERTISEMENT

”Într-o lume în care ne îndreptăm adesea atenția spre ceilalți, se întâmplă să uităm de noi. > vine ca un ecou al acestei realități, invitându-i pe ascultători să își amintească că prioritățile personale și iubirea de sine nu ar trebui să fie niciodată neglijate. 

Piesa este un imn al încrederii în sine și al iubirii de sine, care răsună în inimile tuturor celor care se simt uneori pierduți în agitația vieții, nu își ascultă inima și se simt vinovați pentru alegerile făcute”, a mai transmis Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT