Life

Ce spune ultima cifră din anul nașterii despre destinul tău, conform numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce spune ultima cifră a anului nașterii tale despre destinul tău! Ce le este scris celor care s-au născut într-un an cu terminație zero?
28.05.2022 | 22:30
Ce spune ultima cifra din anul nasterii despre destinul tau conform numerologului Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici, despre legătura dintre ultima cifră din anul nașterii și destin. Foto: Antena 3/ thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Maestrul runelor și al numerologiei, Mihai Voropchievici, a oferit detalii despre destinul fiecăruia în funcție de ultima cifră din anul nașterii.

Ultima cifră din anul nașterii și cum e marcat destinul, by Mihai Voropchievici

Cei care au 0: reprezintă ciclicitatea sau simbolistica ezoterică a șarpelui care se învârte să-și înghită coada. Sunt oamenii care sunt fantastic de hotărâți. Șarpele, dacă aleargă non-stop să-și prindă coada, este hotărât. Nu acceptă ca alte persoane să le pună o piedică în drumul lor.

ADVERTISEMENT

Inițiază mereu toate lucrurile, dar nu le termină. Într-o relație nu vor ști cum să pună punct. Îi lasă în coadă de pește pe ceilalți. Vor trebui să învețe cum să închidă anumite situații.

Cei cu 1 sunt liderii. Nu au nevoie de nimeni pentru a se descurca. Sunt un pic mai egoiști, căci dorința lor este în permanență să iasă în evidență. Sunt foarte buni oratori, buni dirijori.

ADVERTISEMENT

Cei cu cifra 2 în coadă sunt persoane calde, empatice, protectoare. Preferă să aibă mulți oameni în jurul lor. Ei se oferă să ajute, de obicei. Nu-și doresc să iasă din zona lor de confort, în schimb.

Ei pot intra ușor în rutină, iar dacă în rutina asta se simt copleșiți de un partener, trebuie să învețe să iasă din relația toxică.

ADVERTISEMENT

Cei cu cifra 3 sunt guralivii. Ei își doresc să învețe mereu ceva nou. Sunt un pic mai frivoli, dar preferă să facă tot felul de cursuri. Sunt căutătorii de informații. Au tendința să cumpere multe elemente în exces.

Cei cu cifra 4 sunt pragmatici și responsabili. Sunt luptători din fire și lucrează doar cu alți perfecționiști, la fel ca ei. Ca atare, nu se vor strădui să formeze pe alții.

ADVERTISEMENT

Cei cu cifra 6 sunt cei mai sufletiști

Cei cu 5 nu sunt răbdători. Se pliază mereu pe ce urmează, nu pe ce a fost. Sunt oamenii viitorului. Uneori, față în față cu alții, uită să mai facă anumite conexiuni.

Cei cu 6 sunt familiștii, tainicii, sufletiștii, misticii. Ei au dragostea, armonia, tot ce e frumos. Sunt și ei atrași de comoditate, la fel ca oamenii cu 2.

Cei cu 7 sunt gânditorii. La ei nu se aude nici musca. Ei pot auzi gândurile celor din jur. Au un confort intelectual. Sunt super-inteligenții.

Cei cu 8 sunt cei care își doresc putere socială, bani. Au și noroc în a obține tot ce vor din punct de vedere material. Sub greutatea avuției se pot prăbuși, însă!

Cei cu cifra 9 preferă să socializeze cu ceilalți. Sunt altruiștii, dar vor să aibă mereu parte de expunere publică. Își urmăresc mereu interesul. Aceste previziuni au fost făcute la Antena 3.

 

ADVERTISEMENT