Life

Ce spune Zanni despre salariul primit de la Pro TV: „Nici n-am intrat să-mi număr banii”

Zannidache a mărturisit că nici nu știe câți bani i-au intrat de la Pro TV până acum, el fiind prezentatorul show-ului adiacent de la Survivor România.
28.04.2022 | 08:30
Ce spune Zanni despre salariul primit de la Pro TV Nici nam intrat sami numar banii
Ce spune Zanni despre salariul primit de la Pro TV. Foto: Colaj Faantik / Facebook
ADVERTISEMENT

Zanni a vorbit despre salariul său de la Pro TV. Cântărețul a declarat că nici măcar nu știe ce sumă a intrat, banii fiind primiți în conturile firmei sale.

Zanni a primit salariul de la Pro TV

Zanni a câștigat Survivor România, iar faima sa și dragostea publicului l-au adus în ipostaza de a prezenta emisiunea Survivor Extrashow de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Pentru serviciile sale, Zanni este plătit lună de lună. Totuși, artistul recunoaște că nu are nevoie de bani, așa că nici măcar nu a verificat conturile după ce a intrat salariul său de la postul TV.

Conform declarațiilor acestuia de la Cancan, salariul său de la Pro TV intră pe firmă, așa că nu a stat niciodată să verifice suma care intră sau data la care ajung banii în contul său.

ADVERTISEMENT

Am primit salariul de la Pro TV, dar intră pe contul de firmă, nici n-am intrat să-mi număr banii, nici nu verific când intră”, a dezvăluit artistul.

Zanni spune că nu s-a uitat la banii din conturile sale de la Pro TV

Edmond Zannidache a mărturisit că îi place foarte mult ceea ce face, așa că nu i se pare o muncă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a spus că nu se pricepe prea bine la firme și nu înțelege de ce trebuie să justifice banii intrați în conturile firmei sale.

„La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer să fac treaba asta, că nici nu m-am uitat la banii care-mi intră, nici nu pot să intru în ei, știu că e ceva cu firma, cu dividende, impozitul pe venit, că dacă scoți, trebuie să justifici banii.

ADVERTISEMENT

Eu n-am înțeles treaba asta, am zis: «Din firma mea eu trebuie să justific banii mei?» Dar când ești prost ca mine și nu știi d-astea, trebuie să înveți ce înseamnă firmă!”, a mai spus Zanni.

ADVERTISEMENT