Life

Zanni, schimbat după experiența Survivor România. Ce noi planuri are fostul câștigător al show-ului

Zanni, pe numele său adevărat Zannidache Edmond Hubert, și-a amintit de perioada în care a fost concurent la Survivor România, competiție sportivă care i-a schimbat viața.
23.03.2022 | 00:00
Zanni schimbat dupa experienta Survivor Romania Ce noi planuri are fostul castigator al showului
Zannidache prezintă o emisiune online de succes, pe VOYO, Survivor: Extrashow Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Protejatul lui Alex Velea se consideră un alt om după experiența Survivor România, show pe care l-a câștigat. Emisiunea i-a oferit șansa să-și cumpere prima sa casă, un apartament cu două camere de care este mândru.

Zanni de la Survivor România, extrem de sincer. Cum i s-a schimbat viața după emisiune

Zanni a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat premiul cel mare de la Survivor România, cântărețul precizând că are noi planuri în continuare. Vedeta și-a luat recent permisul de conducere și acum se gândește la o mașină.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul „Survivor Extrashow” nu zice „nu” unei afaceri pentru că este trendul pe care-l vede tot mai des în rândul prietenilor și apropiaților săi. În plus, moderatorul de la Pro TV pregătește și câteva piese.

„Nu mai sunt acel Zanni şi în acelaşi timp sunt. Nici nu ştiu să vă explic. Am plecat în Republica Dominicană cu sete de război, de a câştiga. Eram prea hotărât.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai sunt, fiindcă nu mai am lucruri în viaţa mea pentru care să fiu hotărât, să îmi doresc, pentru că lumea este superficială şi nu prea îmi place. E plictisitoare viaţa.

Mi-am luat casa mea şi cam atât. Îmi doresc o maşină, că am luat permisul, îmi doresc o afacere… ce îşi doreşte toată lumea. Vor urma piese solo, dar şi o colaborare, două. Să realizez cât mai multe, orice ar fi.

ADVERTISEMENT

Să fie bine și colaborarea mea cu PRO TV, să îmi fac treaba foarte bine și să primesc încă 100 de proiecte, să fiu bine plătit, să fiu respectat de oameni, să îmi iau o mașină frumoasă”, a declarat artistul pentru click.ro.

Câștigătorul de la Survivor România 2021 a mai subliniat că în momentul de față s-a obișnuit cu traiul la bloc, dar visează să fie și proprietarul unei case la curte.

ADVERTISEMENT