Life

Ce spunea Alexandra Ciomag, noua concurentă de la Survivor România 2023, înainte de a pleca în Republica Dominicană: ”Când am un țel îl ating”

Alexandra Ciomag a intrat în cursa Survivor România 2023, însă lucrurile nu au mers prea bine pentru ea încă din primele momente în care a ajuns în competiție.
16.01.2023 | 21:22
Ce spunea Alexandra Ciomag noua concurenta de la Survivor Romania 2023 inainte de a pleca in Republica Dominicana Cand am un tel il ating
Alexandra Ciomag de la Survivor România 2023 speră că va fi marea câștigătoare. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag a ajuns în exil alături de Daria Chiper în ediția trecută de la Survivor România 2023.

Alexandra Ciomag spune că parte câștiga Survivor România 2023

În ciuda celor întâmplate însă, Alexandra Ciomag era extrem de sigură pe ea înainte de a pleca în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Aceasta a oferit un interviu în care vorbea despre motivele pentru care a acceptat să participe la show, dar și despre așteptările pe care le are.

Războinică susținea că vrea să își demonstreze singură că poate să își depășească limitele. Despre șansele în show, Alexandra Ciomag spunea că poate să câștige competiția.

ADVERTISEMENT

Ea dezvăluia că este o persoană ambițioasă, dar și pozitivă, iar când vine vorba de dorințe, aceasta face tot ce îi stă în putință pentru a le duce la îndeplinire.

”Am venit la Survivor pentru că vreau să-mi demonstrez mie că pot și că am valoare! (…). Cred că pot câștiga competiția, deoarece sunt o persoană ambițioasă, pozitivă, iar atunci când am un țel îl ating!

ADVERTISEMENT

Sunt zodia Leu, ce e al meu e doar al meu! Regele junglei, nu?”, a spus Alexandra Ciomag, noua Războinică de la Survivor România 2023.

Alexandra Ciomag, despre provocarea Survivor România 2023

Tânăra se descrie ca fiind o persoană extrem de ambițioasă, perseverentă și de asemenea, o luptătoare. De asemenea, ea a mai dezvăluit că deși le va duce dorul celor de acasă, în special familiei, dar și cățelușei sale, Loulou, aceasta speră să dea tot ce are mai bun.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag a mai dezvăluit că nu are nicio teamă și că poate concura cu oricine la Survivor România 2023.

”Nu, nu mi-e frică de nimeni și de nimic, pot concura cu oricine”, a mai povestit ea, în interviul acordat pentru unica.ro, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Menționăm că fix în aceste momente, la Survivor România 2023, Alexandra Ciomag și Daria Chiper se luptă pentru a rămâne în competiție.

Daniel Pavel a anunțat un traseu în premieră, iar una dintre concurente va pleca acasă, în funcție de ce se întâmplă în această seară.

ADVERTISEMENT