LIVE Actualizat 16-01-2023
21:10

Survivor România 2023 live video, ediția din 16 ianuarie. O nouă eliminare, al treilea concurent pleacă acasă

Survivor România, episodul de luni, 16 ianuarie 2023, live video. Daria Chiper a fost eliminată în această seară, iar Faimoșii au câștigat lupta pentru provizii.
16.01.2023 | 23:13
Survivor Romania 2023 live video editia din 16 ianuarie O noua eliminare al treilea concurent pleaca acasa
Survivor România, episodul de luni, 16 ianuarie 2023. Cine este participantul care iese din competiție. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
16-01-2023
21:10

Faimoșii au câștigat jocul pentru provizii

Daniel Pavel le-a cerut Războinicilor și Faimoșilor să desemneze cel mai bună băiat și cea mai bună fată din echipa lor.

După ce au avut un minut la dispoziție să se gândească, Faimoșii au ieșit în față cu DOC și Carmen Grebenișan. De cealaltă parte, Războinicii au ieșit în față Alexandra Porkolab și Alin Chirilă. 

Astfel, cele două perechi urmează să se lupte pentru următorul punct pe traseu. Primii au fost băieții, DOC și Alin Chirilă, iar câștigător a fost cel din echipa Faimoșilor.

Cu un scor de 7-4, Faimoșii au reușit să câștige cursa pentru provizii. 

 

16-01-2023
20:56

Faimoșii le-o iau înainte Războinicilor

Faimoșii l-au trimis pe traseu Jorge, iar Războinicii pe Andrei Neagu. Câștigătorul a fost Jorge, care a reușit să ducă scorul la 6-3 pentru echipa Faimoșilor.

Războinicii vor avea nevoie de mare noroc în următoarele runde dacă vor să îi egaleze.

Mai departe, aceștia au trimis-o pe traseu pe Maria Lungu, iar Faimoșii pe Bianca Patrichi. În sfârșit, norocul le-a surâs Războinicilor. 

16-01-2023
20:47

5-3 pentru echipa Faimoșilor

Andrei Krișan și Kamara sunt următorii care au intrat pe traseu. Kamara a adus încă un punct Faimoșilor, iar scorul a înregistrat o răsturnare de situație.

De această dată, Faimoșii conduc cu 4-3. Lucrurile s-ar putea schimba însă, odată ce Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag   au intrat și ele în cursă.

Norocul le-a surâs din nou Faimoșilor. Carmen Grebenișan a reușit să ducă scorul la 5-3. 

16-01-2023
20:31

3-3, egalitate din nou la Survivor România 2023

Remus Boroiu și Dan Ursa continuă cursa de la Survivor România 2023. Cei doi au avut o luptă strânsă, iar câștigător a fost Dan Ursa, din echipa Războinicilor.

El a dus astfel scorul la 3-2 pentru Războinici, învingându-l pe Remus Boroiu din echipa Faimoșilor.

Ada Dumitru și Lucianna Vagneti au urmat pe traseu. Ada a întâmpinat ceva probleme pe traseu, însă asta nu a împiedicat-o să le mai aducă un punct Faimoșilor.  

16-01-2023
20:24

2-2 la Survivor România 2023

DOC și Robert Moscalu au intrat pe traseu, iar câștigător a fost chiar artistul. El a reușit să aducă primul punct în echipa Faimoșilor din această seară, scorul fiind de 2-1 pentru Războinici.

Mai departe, Vica Blochina și Codruța Began au intrat în scenă. Norocul i-a surâs de această dată Vicăi Blochina, care a adus și cel de-al doilea punct Famioșilor.

În prezent, scorul este de 2-2 la Survivor România 2023 

16-01-2023
20:08

0-2 pentru Războinici

Ionuț Iftimoaie a fost cel care a intrat în cursă contra lui Alin Chirilă. Se pare însă că norocul a fost de partea Războinicilor, care au bifat și primul lor punct. 

Mai departe, Alexandra Porkolab și Ștefania Stănilă au intrat pe traseu. Succesul a fost de această dată tot de partea Războinicilor. 

16-01-2023
20:00

Sebastian Dobrincu, accident teribil la Survivor România

Alin Chirilă și Sebastian Dobrincu sunt primii care au intrat în cursă. La doar câteva secunde după ce au intrat pe traseu, Sebastian Dobrincu a suferit un teribil accident.

Faimosul s-a accidentat la picior, după ce a căzut de la înălțime și a fost nevoie de intervenția medicilor.

Toți coechipierii săi au intrat în panică și au încercat să îl ajute. Acesta nu putea nici măcar să se deplaseze din cauza impactului destul de puternic. 

”Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a spus Daniel Pavel.

16-01-2023
19:31

Daria Chiper, prima reacție după eliminarea de la Survivor România

Daria Chiper a oferit primele declarații după eliminarea de la Survivor România. 

Războinică a început, cu lacrimi în ochi, să spună câteva cuvinte despre întreaga experiență. 

”De la extaz la agonie. Cu siguranță a fost o experiență greu de egalat și nu aș fi avut parte de ce am avut parte aici. M-am bucurat să vă am alături”, a spus Daria Chiper, care a început să plângă.

Ulterior și ceilalți Războinici au fost emoționați, având în vedre că ea a fost cea care le-a adus și totemul pentru imunitate, primul din competiție. 

16-01-2023
19:26

Daria Chiper pleacă de la Survivor România 2023

Cursa dintre Alexandra Ciomag și Daria Chiper a fost una extrem de strânsă. 

Primul punct l-a luat Daria Chiper, iar mai apoi Alexandra Ciomag. Ulterior, cele două au ajuns la egalitate cu un scor de 2-2. 

Deși erau vizibil epuizate după o noapte în exil, ambele Războinice s-au descurcat cum au putut mai bine.

Câștigătoarea și totodată cea care rămâne la Survivor România 2023 este însă Alexandra Ciomag. Daria Chiper va părăsi din păcate competiția. 

16-01-2023
19:05

Daria Chiper și Alexandra Ciomag sunt la egalitate

După o luptă strânsă, Daria Chiper și Alexandra Ciomag au ajuns la egalitate, cu un scor de 1-1.

Dacă Daria a fost cea care a luat primul punct, iată că nici Alexandra Ciomag nu s-a lăsat mai prejos, iar în cel de al doilea traseu, Războinic a dat ce a avut mai bun.

Următoarele runde par a fi decisive pentru cele două, iar conform spuselor lui Daniel Pavel, una dintre ele va pleca acasă. 

16-01-2023
18:56

Probă decisivă pentru Alexandra Ciomag și Daria Chiper la Survivor România

Daniel Pavel a anunțat un joc în premieră la Survivor România. Prezentatorul tv precizează că una dintre concurentele aflate în exil noaptea trecută, urmează să plece acasă.

”Ieri, patru dintre voi v-ați luptat. A pierdut unul, Alexandra Ciomag. Astăzi, jocul se va termina în doar două feluri. Una dintre fete pleacă acasă. Cealaltă vine sau revine în trib”, a spus Daniel Pavel, invitându-le pe fetele din exil, Alexandra și Daria.

Mai departe, Daniel Pavel a anunțat un joc în premieră la Survivor România. Întrebată despre experiența exilului, Daria Chiper a dezvăluit că a fost destul de dificil și că resimte oboseala din ultimele zile.

”A fost dificil pentru două fete de 20 de ani. Mă simt slăbită, oricum nu eram eu bine cu câteva zile dinainte. Mi-a pus capac cât de cât, dar tot mai am puțină putere”, a dezvăluit Daria Chiper.

La rândul ei, Alexandra a precizat că a fost o experiență destul de grea pentru două fete de doar 20 de ani.

”A fost o noapte destul de grea, având în vedere că am fost două fete singure. Ne-a fost greu să aprindem focul. Într-un final l-am aprins și ne-am pus la culcare. Am mai vorbit și am zis că e cazul să ne odihnim”, a completat Alexandra Ciomag.

16-01-2023
18:47

O noapte dificilă pentru Războinici la Survivor România 2023

Pentru Războinici a fost o noapte dificilă. Inclusiv Alexandra Ciomag a fost surprinsă de cele întâmplate în ultimele ore. 

”Mi-am dat seama că la Survivor România este totul imprevizibil și nici nu mai știu la ce să mă aștept”, a spus Alexandra Ciomag, proaspăt sosită în competiție.

Ceilalți Războinici în schimb s-au plâns de temperaturile prin care au fost nevoiți să treacă o noapte întreagă. Andrei Krișan la rândul său a precizat că a fost o noapte destul de rece, față de cele de până acum.

Și Dan Ursa a recunoscut că într-adevăr a fost o noapte foarte rece. 

”A fost frig. A fost cea mai friguroasă noapte. Am dormit iepurește, fiecare foșnet…”, a spus el. 

”Nu cred că se aștepta nimeni la ce a fost și alegerea a fost bombă”, a spus o altă Războinică.

Mai apoi, Războinicii au început să vorbească despre Consiliul de noaptea trecută. Unii concurenți nu își doresc să piardă pe nimeni, în timp ce alții au fost șocați de cele întâmplate. 

”M-a surprins total, nu mă așteptam. Sunt într-un fel și supărat și nici nu știu cum să gestionez toată situația”, a completat Robert Moscalu.

”Mi-aș dori din tot sufletul să zică domnul Dan că rămân amândouă că nu îmi doresc să plece niciuna dintre ele. Am văzut că sunt concurente chiar bune”, a spus Andreea Moromete.

Reality show-ul moderat de Daniel Pavel revine pe micile ecrane cu ediția din 16 ianuarie, live video. O nouă eliminare, al treilea concurent pleacă acasă, după ce în episodul special de duminică, 15 ianuarie 2023, au intrat doi participanți.

Survivor România, episodul de luni, 16 ianuarie 2023, live video. Cine este participantul care iese din competiție

Survivor România 2023 își ține fanii cu sufletul la gură prin prisma schimbărilor care s-au produs în doar o săptămână de la debutul pe micile ecrane. Luni, 16 ianuarie 2023, al treilea concurent va pleca acasă. Show-ul poate fi vizionat live video pe Pro TV și pe voyo.ro.

ADVERTISEMENT

Lupta se dă între Alexandra Ciomag și un participant pe care l-a ales chiar ea. Tânăra și respectivul trebuie să dea totul dacă vor să părăsească Exilul și să revină în competiție. Numele acestuia se va afla peste numai câteva ore.

„Pe fețele lor s-a văzut cine este mai bine pregătit sau mai puțin pregătit…”, va spune mezina emisiunii, fiind aflată în fața celorlalți concurenți.

ADVERTISEMENT

„Viața mea…”, este prima reacție pe care o are Maria Lungu de la Războinici într-o filmare de pe Instagram, fapt care demonstrează că alegerea Alexandrei i-a luat pe toți prin surprindere.

De asemenea, de la 20:30 telespectatorii vor afla cine este candidatul care pierde posibilitatea să meargă mai departe în show-ul din jungla dominicană. Până acum au ieșit din joc Maria Constantin și Gheboasă, ambii din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Survivor România, ediția din 16 ianuarie 2023. Lupta pentru provizii

Survivor România 2023 îi pune pe Faimoși și Războinici în fața unui meci pentru provizii. Concurenții își testează limitele într-un joc care se desfășoară pe nisip, dar și la înălțime. Din păcate, accidentările sunt nelipsite.

„Un nou joc de colecție. Așa arată un joc la Survivor. Este un traseu fabulos, cu adrenalină și emoție și dexteritate”, declară prezentatorul competiției sportive, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Faimosul Sebastian Dobrincu are nevoie de îngrijiri medicale după ce cade de o înălțime considerabilă și se lovește la picior. Meciul se oprește automat pentru a fi văzut de doctorii din Republica Dominicană. Cât de grav este rămâne de văzut numai în ediția de luni, 16 ianuarie 2023!

ADVERTISEMENT