Life

Cine e Alexandra Ciomag, concurenta de la Războinici la Survivor 2023. A intrat în concurs odată cu Kamara de la Faimoși

Alexandra Ciomag este noua concurentă de la Războinici, la Survivor România 2023. Tânăra a intrat în competiție alături de Kamara.
15.01.2023 | 20:53
Cine e Alexandra Ciomag concurenta de la Razboinici la Survivor 2023 A intrat in concurs odata cu Kamara de la Faimosi
Alexandra Ciomag, noua concurentă de la Războinici, la Survivor 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag este noua concurentă de la Survivor 2023, de la Războinici. Tânăra a intrat în competiție alături de Kamara, distribuit în echipa Faimoșilor.

Cine este Alexandra Ciomag de la Războinici, la Survivor România 2023

La Survivor România 2023 a venit câte un concurent nou atât la Faimoși, cât și la Războinici. Aceștia și-au făcut apariția în Exil, acolo unde i-au întâlnit pe Ionuț Iftimoaie și pe Andreea Moromete, concurenții exilați.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără și Alexandra Ciomag, care face parte din tribul Războinicilor.

În vârstă de 20 de ani, tânăra lucrează ca model și a defilat pentru designeri vestimentari cunoscuți. Războinica a defilat inclusiv la Paris Fashion Week.

În același timp, este make-up artist de meserie, așa cum reiese și din descrierea sa de pe rețelele de socializare. Tinerei îi plac foarte mult călătoriile și are câteva imagini din vacanțe.

ADVERTISEMENT

A ajuns la Survivor România 2023 alături de Kamara, care face parte din echipa Faimoșilor.

Alexandra a venit la Survivor România pentru a-și depăși limitele și speră să ajungă cât mai departe în competiție, poate chiar să fie marea câștigătoare a acestui sezon.

“Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei.

Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a spus Alexandra Ciomag în prezentarea ei, la Survivor 2023.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag a scris și câteva rânduri despre ea pe rețelele de socializare. Concurenta este recunoscătoare pentru faptul că a intrat în această competiție.

“Xena, prințesa războinică,👸🏼👑🔵 așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai buna versiune a sa.”, se arată în postarea de pe pagina de Instagram a noii concurente.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Ciomag (@alexandraciomag_)