Life

Ce tarife au artiștii de Revelion! Cât costă, de fapt, să îți cânte Andra, INNA sau Loredana Groza în noaptea dintre ani

Ce tarife au artiștii de Revelion! Cât costă să cânte unele dintre cele mai celebre artiste sau artiști de la noi din țară.
15.12.2023 | 17:13
Ce tarife au artistii de Revelion Cat costa de fapt sa iti cante Andra INNA sau Loredana Groza in noaptea dintre ani
Ce tarife au artiștii de Revelion. Foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce tarife au artiștii de Revelion! Cât costă să îți cânte unele dintre cele mai celebre artiste în noaptea dintre ani. Ce tarif au Andra, Inna sau Loredana Groza.

Ce tarife au artiștii de Revelion

De Revelion, artiștii nu stau acasă cu familia așa cum o fac majoritatea românilor. Aceștia le cântă altora, dar pentru acest efort cer bani destul de mulți!

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai scumpe artiste de la noi din țară este Inna. Aceasta cere 35.000 de euro pentru un program artistic! În noaptea dintre ani spre 2024, aceasta va concerta în Egipt, unde va primi acest onorariu consistent.

Andra cere o sumă consistentă pentru un concert alături de formația sa. Mai precis, ea vrea 20.000 de euro pentru două ore. Irina Rimes este și ea aproape de această sumă și cere 15.000 de euro pentru doar o oră și jumătate de concertat.

ADVERTISEMENT

Antonia primește pentru noaptea de Revelion 12.000 de euro. Lidia Buble cere 10.000 de euro pentru doar o oră și jumătate de cântat.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste și cu vechime în muzică. Totuși, aceasta nu ia atât de mulți bani pentru un concert susținut de Revelion. Mai precis, conform informațiilor BZI, ea primește 10.000 de euro pentru cântat în această zi atât de importantă.

ADVERTISEMENT

Ce tarif are Mihai Trăistariu

Deși are o carieră îndelungă, Mihai Trăistariu poate fi considerat unul dintre cei mai ieftini artiști de la noi din țară.

Acesta ia 1.500 de euro pentru un spectacol, o sumă modică dacă stăm să le comparăm cu cele ale artistelor precizate mai sus.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu va susține șase spectacole în noaptea dintre ani, toate la noi în țară.

„Nu mai plec în Bulgaria, ca anul trecut. Voi cânta la Sinaia și la Predeal. Am mai susținut recitaluri acolo și mi-a plăcut. Va fi o noapte plină, dar bănoasă.

Onorariul meu rămâne de 1.500 de euro plus TVA, înmulțit cu șase spectacole, care înseamnă 9.000 de euro”, a spus artistul pentru Playtech.

ADVERTISEMENT