Life

Ce ținută a purtat Lady Gaga la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Nimeni nu se aștepta la asta

20.01.2021 | 19:47
Ce tinuta a purtat Lady Gaga la ceremonia de investire a lui Joe Biden Nimeni nu se astepta la asta
ADVERTISEMENT

Lady Gaga a intonat imnul național al Statelor Unite ale Americii la ceremonia de învestire a noului președinte, Joe Biden, într-o ținută cu totul specială. Cântăreața l-a susținut pe Biden pe tot parcursul campaniei prezidențiale. 

Celebra cântăreață și multiplă câștigătoare a premiului Grammy a interpretat imnul SUA, „The Star-Spangled Banner”, într-o ținută deosebită și potrivită acestei ocazii, la care nimeni nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru ținutele extravagante pe care le-a promovat de-a lungul anilor, apariția lui Lady Gaga a fost una de senzație. Artista a purtat o bluză neagră, evidențiată de un porumbel de aur și o fustă roșie lungă. Nu au lipsit nici mănușile negre de piele, care i-au conferit eleganță ținutei.

Ce ținută a purtat Lady Gaga la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Astăzi, 20 ianuarie 2021, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Statelor Unite, Joe Biden. Deși ceremonia a fost una diferită de alți ani din cauza pandemiei și a violențelor de pe 6 ianuarie de la Capitoliu, americanii s-au bucurat de această nouă eră care a început azi.

ADVERTISEMENT

Lady Gaga a interpretat imnul american într-o ținută elegantă și impunătoare, având și simbolul unui porumbel de aur care simbolizează pacea. Cântăreața a fost acompaniată de orchestra Marinei.

Ținuta vedetei a fost concepută de artistul  Daniel Roseberry de la Schiaparelli, după cum relatează Vogue.com.

ADVERTISEMENT
Lady Gaga, elegantă la ceremonia de învestire a noului președinte SUA, Joe Biden. Sursa foto: captură video YouTube/ Colaj: Fanatik
Lady Gaga, elegantă la ceremonia de învestire a noului președinte SUA, Joe Biden. Sursa foto: captură video YouTube/ Colaj: Fanatik

După momentul special oferit de Lady Gaga, Jennifer Lopez i-a uimit pe toți cu apariția și interpretarea sa. Cu ocazia acestei zile speciale pentru istoria Statelor Unite, marile posturi americane vor difuza un program special, realizat de Tom Hanks.

Mai mulți artiști vor cânta în cadrul spectacolului „Celebrating America”, urmând să fie difuzat live pe ABC, CBS, CNN, NBC şi MSNBC și pe platformele de streaming, potrivit digi24.ro.

ADVERTISEMENT

În cadrul programului vor fi invitați artiști precum Justin Timberlake, Jon Bon Jovi, Demi Lovato și Ant Clemons.

ADVERTISEMENT