Life

Ce trebuie să verifici înainte de a face o rezervare pentru Revelion 2023. Așa poți evita înșelătoriile

Ce trebuie să verifici înainte de a face o rezervare pentru Revelion 2023. Cum să identifici înșelătoriile și cum să le eviți.
01.11.2022 | 14:17
Ce trebuie sa verifici inainte de a face o rezervare pentru Revelion 2023 Asa poti evita inselatoriile
Ce trebuie să verifici înainte de a face o rezervare pentru Revelion 2023. Foto Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum poți să eviți înșelătoriile în noaptea de Revelion. Ce trebuie să faci dacă vrei să rezervi o cabană sau o cameră de pensiune pentru a nu fi înșelat.

Ce trebuie să verifici înainte de a face o rezervare pentru Revelion 2023 pentru a evita înșelătoriile

Revelionul 2023 este aproape, iar mulți români vor să știe unde voe petrece.

Unii merg la munte, așa că tocmai datorită acestui interes al românilor, există și unele oferte înșelătoare, ale celor care vor să îi păcălească pe oameni să dea banii înainte, dar să se trezească că nu au unde sta, de fapt, în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru a evita aceste situații, este important să verificăm mai multe lucruri înainte de a plăti, după cum ne învață un român pe rețelele de socializare care a observat fenomenul de înșelătorii de Revelion 2023.

Cum poți evita înșelătoriile pentru cazările de Revelion 2023

Așadar, dacă promovarea se face pe rețelele de socializare, trebuie în primul rând să ne uităm la profilul persoanei în cauză, la ce a mai postat să vedem dacă găsim ceva dubios ce ne-ar face să credem că am putea să fim înșelați.

ADVERTISEMENT

„Așa că, vă recomand, că înainte de a face o rezervare, să verificați următoarele: Uitați-va pe profilul persoanei care a promovat unitatea turistică și vedeți dacă mai are vreo postare în care promovează această unitate de cazare; Verificați istoricul contului; Analizați cu atenție natura tuturor postărilor”, scrie românul pe rețelele de socializare.

După aceea, pentru a face rezervarea pentru Revelion 2023, trebuie să verificăm și pagina în sine, pentru a vedea dacă avem datele de contact și totul pare veridic.

ADVERTISEMENT

Un bonus poate fi dacă unitatea de cazare are propriul site, unde putem afla și alte informații în afară de cele oferite pe rețelele de socializare sau alte platforme de rezervări cazare.

Nu în ultimul rând, ar fi bine să căutăm pe Google cu numele unității de cazare și să verificăm recenziile, poate așa aflăm dacă oferta este una reală sau o escrocherie.

ADVERTISEMENT

„Verificați pagina care a făcut postarea, istoricul ei, vechimea ei; Verificați dacă pe pagină există toate datele de contact;

Verificați dacă unitatea de cazare deține un site sau există și pe alte platforme de rezervări; Căutați unitatea de cazare pe google; Verificați recenziile de pe google, acestea au fost oferite de către alți turiști, pe care le are unitatea de cazare”, a fost mesajul unui român din mediul online.

ADVERTISEMENT