Fotbal intern

Ce tunsoare și-a făcut Junior Morais de Ziua Națională a României. Gabi Tamaș a fost mai tare!

01.12.2018 | 16:38
Ce tunsoare sia facut Junior Morais de Ziua Nationala a Romaniei Gabi Tamas a fost mai tare

Junior Morais și-a schimbat look-ul. La antrenamentul de azi al echipei lui Nicolae Dică, brazilianul a venit cu frizură de Liga Campionilor. De Ziua Națională a României, fotbalistul de la FCSB a atras atenția cu o stea desenată pe cap. Tunsoarea lui Junior Morais nu a putut fi admirată decât la vestiar, pentru că pe teren, elevul lui Nicolae Dică a purtat o căciulă. Frigul de afară nu l-a lăsat să-și arate podoaba capilară.

Dacă la antrenament a fost nevoit să poarte un fes, la meciul cu Gaz Metan fanii celor de la FCSB pot admira frizura lui Junior Morais, care cel mai probabil va fi folosit titular în banda stângă în locul lui Alexandru Stan. Jokerul lui Nicolae Dică din apărare a fost rezervă la meciul câștigat de FCSB, 2-1 cu Poli Iași. Junior Morais a intrat în minutul 69, în locul lui Florinel Coman.

Steaua lui Junior Morais. Brazilianul de la FCSB și noul său look

Junior Morais și-a făcut o stea pe cap de Ziua României! Gabi Tamaș și-a tra o inimă în culorile “tricolorului”

Chiar dacă a venit cu o tunsoare originală de Ziua României, Junior Morais nu poate să se ridice la nivelul unui alt fotbalist care a trecut pe la FCSB, Gabi Tamaș. Omul care a luat cartonaș roșu în meciul României de pe teren propriu cu Serbia, încheiat 0-0, a surprins cu ultimul său look. Ajuns la vârsta de 35 de ani, Tamaș a surprins în ultima vreme cu frizurile sale extravagante.

Gabi Tamaș și marcarea Centenarului, cu o frizură pe măsură!

Totuși fundașul român de această dată a avut un motiv serios, Ziua Națională a României. Pentru a sărbători ocazia, apărătorul de la Hapoel Haifa a postat pe contul său de Instagram noul look. El a avut desenată pe cap o inimă în culorile steagului național, albastru, galben și roșu, în dreptul căruia apare și mesajul “La mulți ani, România!”. La începutul lunii noiembrie, Gabi Tamaș a mai avut o frizură care a surprins. Atunci apărătorul cu 67 de selecții la națională a avut o creastă pe care a vopsit-o în roz, mov, galben și turcoaz.

  • 3 goluri a marcat Gabriel Tamaș pentru echipa națională a României