Life

Ce venituri au soții Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Cine aduce mai mulți bani în casă

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul din cele mai longevive cupluri din lumea artiștilor, fiind implicați într-o serie de proiecte. Ce venituri lunare au cei doi?
18.03.2022 | 13:15
Ce venituri au sotii Aurelian Temisan si Monica Davidescu Cine aduce mai multi bani in casa
Aurelian Temișan și Monica Davidescu produc bani frumoși împreună, dar și separat
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt un cuplu atât pe scenă, la teatru, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi sunt căsătoriți de 26 de ani. În perioada care i-a legat au învățat împreună cum să producă bani pentru familie.

Monica Davidescu aduce mai mulți bani în casă decât Aurelian Temișan

Potrivit declarației de avere a actriței, prezentată în 2020, Monica este cea care aduce cei mai mulți bani în casă, în ciuda faptului că Aurelian Temișan are notorietate nu doar în lumea teatrului, ci și a muzicii.

ADVERTISEMENT

Datele oficiale nu includ veniturile pe care Temișan le obține din colaborările sale TV, acesta fiind jurat la „Te cunosc de undeva”, la Antena 1. Conform documentelor publice, cântărețul câștigă undeva la 1.300 de lei pe lună pentru jobul de administrator, în jur de 15.600 de lei pe an. Acesta deține firma Temi Show SRL.

Pe lângă onorariile pe care le primesc de la Teatrul Național București și din drepturile de autor, cei doi soți dețin împreună o casă de 270 de metri pătrați în Capitală. Se ocupă, de asemenea, de două terenuri agricole de 1283 metri pătrați, respectiv 1000 metri.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu are și patru conturi deschise la bancă. Până la data publicării declarației sale de avere (august 2020) a strâns, în total, suma de 150.000 de lei. Ultimul cont la bancă și l-a deschis în anul 2018. În el avea depozitat doar 400 de lei.

Monica Davidescu încasează 84.000 de lei anual de la Teatrul Național București

Actrița are un salariu de 7.000 de lei de la TNB

Actrița încasează cei mai mulți bani de la Teatrul Național București, veniturile anuale ridicându-se la 84.000 de lei. Cu alte cuvinte, pentru meseria de actriță, aceasta primește lunar 7.000 de lei. Din drepturile de autor de imagine îi revine nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Monica și Aurelian sunt doi dintre cei mai iubiți actori de la noi. Au jucat împreună în câteva spectacole la TNB de-a lungul anului.

Soții au putut fi admirați în comedia romantică „Divorțul anului”, una din cele mai de succes pietre de teatru din 2021. Au mai fost pe scenă împreună și în 2019, în piesa „Eu te cred, dar tu mă minți”.

ADVERTISEMENT

 

Tags: