Life

Ce vorbe și-a auzit Teo Trandafir din cauza fiicei sale, Maia: „Ce să facem, bre, dacă învață bine?”

Teo Trandafir a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D ce fel de vorbe și-a auzit pentru faptul că fata ei, Maia, a primit o bursă din partea statului român.
28.01.2022 | 17:32
Ce vorbe sia auzit Teo Trandafir din cauza fiicei sale Maia Ce sa facem bre daca invata bine
Teo Trandafir, alături de fiica ei, Maia. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a vorbit despre povara pe care o simte fiica ei, Maia, având numele pe care îl are.

Notorietatea poate fi o piatră de moară agățată de destinele multor copii de vedete, care au tendința de a-și depăși părinții ori de a se face remarcați mai mult decât a fi „fiul lui” sau „fiica lui”.

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre un subiect care a deranjat-o nițel, lăudându-și fata care a fost bursieră.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și povara pe care o simte Maia din cauza numelui ei

Avându-l ca invitat pe Radu Ștefan Bănică, intrat pe primul loc la Teatru, Teo a vrut să știe dacă s-a confruntat cu preconcepții dat fiind faptul că este fiul cântărețului Ștefan Bănică.

Realizatoarea descoperită în anii ț90 de Adrian Sârbu a povestit, la Kanal D, că a avut dialoguri cu fata ei, Maia, în curând majoră și liberă ca pasărea cerului, despre consecințele numelui pe care aceasta îl poartă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a încercat să îi acorde fiicei sale libertatea de care are nevoie, însă adolescentei i-a fost mereu teamă să nu o facă de rușine. Din acest motiv, Maia nu se expune foarte tare și preferă să fie, în continuare, cumva, în umbra mamei sale.

„Ce să facem, bre, dacă învață bine?”

Legătura dintre cele două este una cu totul specială și, oricâte lucruri s-ar scrie, nimic nu va schimba conexiunea pe care o au, conștiente fiind că multe din declarațiile lor ar putea pune un semn de îndoială în legătură cu relația mamă-fiică.

ADVERTISEMENT

Teo este exrrem de mândră de fata ei și a încercat de fiecare dată să îi fie aproape în aproape orice decizie pe care tânăra a luat-o.

„Eu am o fată. Pe fata mea, săraca, o cheamă Trandafir. Și… la un moment dat am avut o discuție despre cât e de complicat să fii Trandafir.

ADVERTISEMENT

Că nu pot să mă duc unde vreau eu, că nu pot să fac ce vreau eu. Că mă gândesc la tine, că nanana. 

Și fiica mea a avut bursă. Fata lui Teo Trandafir are bursă de la statul român! Ce să facem, bre, dacă învață bine? Statul a dat o lege pentru toată lumea”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea pe care o realizează la Kanal D.

ADVERTISEMENT