News

Ce zice Lia Olguța Vasilescu, nașa de nuntă a lui Liviu Dragnea! Când îl va cununa cu Irina Tănase

13.04.2019 | 14:41
Ce zice Lia Olguta Vasilescu nasa de nunta a lui Liviu Dragnea Cand il va cununa cu Irina Tanase

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit recent, având două petreceri de nuntă, una în februarie şi cealaltă la finalul lunii martie. Acum, la mitingul organizat de PSD în Craiova, liderul partidului, Liviu Dragnea, le-a cerut în faţa a 40.000 de oameni, să le fie naşi de cununie lui şi Irinei Tănase.

Lia Olguţa Vasilescu, naşa de nuntă a lui Liviu Dragnea

Nunta liderului PSD va avea loc anul acesta, după cum Codrin Ştefănescu anunţase încă din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu au scăpat foarte multe detalii despre nunta anului în PSD, însă se pare că va avea loc în perioada august – septembrie. “Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce o să fie, aici în faţa oltenilor îi rog să ne fie nași”, a spus Liviu Dragnea.

Pentru Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, invitaţia publică a lui Liviu Dragnea a fost o adevărată surpriză, după cum spune purtătorul de cuvânt al PSD, iar soţia lui Claudiu Manda a acceptat fără să stea pe gânduri. ”A fost o mare surpiză! Da, normal că acceptăm”, a spus Olguța Vasilescu.

Fotografie din timpul discursului ţinut de Liviu Dragnea la Craiova, acolo unde le-a cerut lui Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu să-l cunune
Fotografie din timpul discursului ţinut de Liviu Dragnea la Craiova, acolo unde le-a cerut lui Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu să-l cunune

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit recent

„Îi spunem domnului președinte: grăbiți-vă (cu nunta – n.r.) că suntem de acord”, a spus Claudiu Manda, imediat după ce a urmat la discurs. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au avut recent petrecerea de nuntă, iar criticii nu au întârziat să apară. Oamenii au contestat faptul că cei doi politicieni au ales să petreacă în Postul Paştelui.

Lia Olguţa Vasilescu a purtat o rochie semnată de Roxana Butnaru, care s-a ridicat la suma de 4.000 de lei, după cum ne-a dezvăluit designerul, albă, simplă cu broderie pe piept. La petrecerea din comuna Işalniţa au fost prezenţi peste 400 de invitaţi, iar meniul a fost unul clasic de nuntă.