Life

Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun. A strâns peste 2 milioane de vizualizări la doar o zi de la lansare

Reclama tulburătoare care a marcat milioane de oameni înainte de Crăciun. Care este mesajul puternic transmis de companie.
11.11.2022 | 20:59
Cea mai emotionanta reclama de Craciun A strans peste 2 milioane de vizualizari la doar o zi de la lansare
Reclama tulburătoare care a marcat milioane de oameni înainte de Crăciun. Care este mesajul puternic transmis de companie. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun. A strâns peste 2 milioane de vizualizări la doar o zi de la lansare și a fost extrem de așteptată de oamenii din Marea Britanie, mai ales după încercările din anii trecuți.

Reclama tulburătoare care a marcat milioane de oameni înainte de Crăciun. Care este mesajul puternic transmis de companie

John Lewis este un lanț de magazine care are deja o tradiție când vine vorba de sărbătorile de iarnă. În fiecare an lansează o reclamă de Crăciun, iar anul acesta pare că a dat lovitura prin povestea emoționantă pe care o transmite.

ADVERTISEMENT

Un bărbat trecut de vârsta de 40 de ani învață să meargă pe skateboard și nu renunță în ciuda încercărilor și căzăturilor de care are parte. Pasiunea pentru acest sport este mai puternică decât orice altceva.

Tot ce face, acasă sau la locul de muncă, unde urmărește tot felul de tutoriale, cu placa sub picioare, se învârte în jurul sportului. Reclama, intitulată sugestiv „Începătorul”, îl urmărește pe acesta și îl arată cu vânătăi, zgârieturi și multe zile și nopți întregi de exersat.

ADVERTISEMENT

Spre finalul filmării privitorul află și care este motivul pentru care bărbatul de vârstă mijlocie perseverează și nu se dă bătut nicio secundă. În ziua de Crăciun apare la ușa sa o fată care este în plasament.

Ellie, așa cum este prezentată copila, ține un skateboard foarte aproape de piept. Spotul britanic rulează pe piesa All The Small Things și a fost declarat cel mai bun din ultimii ani ai companiei John Lewis.

ADVERTISEMENT

Reclama de Crăciun, care i-a impresionat pe oameni

Reclama produsă de John Lewis este o campanie emoționantă care atrage atenția asupra importanței investițiilor în sistemul de îngrijire (orfelinate) din Marea Britanie.

Potrivit The Telegraph, în acest an de Crăciun, aproximativ 100.000 de tineri și copii își vor petrece ziua de Crăciun în casele oamenilor sau în alte locuri de cazare temporare. Acest spot este perfect în această situație.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut emoționant. Faptul că tatăl adoptiv și-a luat timp, chiar și la serviciu, pentru a-și lua în considerare interesul [skateboarding] a fost uimitor.

Anunțul prezintă acest lucru foarte bine”, a declarat Rachel, care a crescut în orfelinat și în prezent este un activist de caritate la Action for Children, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: