Life

Cea mai frumoasă plajă din Europa. Are nisip auriu și e comparată cu cea din Australia: ”E uimitoare”

O plajă din Europa este considerată ca fiind una uimitoare. Nu puțini sunt cei care o compară cu cea din Australia, dat fiind nisipiul auriu.
03.09.2023 | 16:17
Cea mai frumoasa plaja din Europa Are nisip auriu si e comparata cu cea din Australia E uimitoare
Cea mai frumoasă plajă din Europa. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O plajă din Europa a ajuns în topul preferințelor turiștilor străini. Are nisip auriu, o coastă superbă, iar apa este perfectă pentru înot. De asemenea, mulți o compară cu plaja din Australia, numită Coasta de Aur.

Cea mai frumoasă plajă din Europa, comparată cu cea din Australia

Care este plaja considerată cea mai frumoasă din Europa? Woolacombe Bay din Devon este deseori considerată cea mai frumoasă plajă datorită nisipului auriu, împrejurimilor frumoase ale coastei și apelor limpezi, propice pentru înot.

ADVERTISEMENT

De altfel, acest loc din Europa se află chiar și pe lista cu cele mai frumoase plaje din Marea Britanie. Face concurență plajelor din Caraibe, iar mai nou, experții în turism au comparat-o și cu un alt paradis al vacanțelor pe plajă, în Australia.

Echipa de la Verdant Leisure spune că Woolacombe Bay este echivalentul britanic al plajei australiene. Totodată, aceștia au descris pe larg acest loc superb din Europa care merită văzută măcar odată.

ADVERTISEMENT

“Pe coasta uimitoare a Devonului, dacă vizitați Woolacombe, vă puteți crede pe faimoasa plajă Bondi Beach din Australia. Plaja de nisip de 4,5 km, înconjurată de stânci și dune de nisip accidentate. Este un loc popular printre turiști și surferi deopotrivă.

Deși Marea Britanie nu poate promite apă caldă a mării pe tot parcursul anului, poate promite zone de o frumusețe naturală de neegalat, cum ar fi plaja Woolacombe”, arată sursa citată, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Ce spun cei care au ajuns aici

Iar turiștii care au ajuns pe această plajă superbă din Europa au avut doar cuvinte de laudă. Nu doar despre plajă și apă, ci și despre oamenii din zonă, care s-au dovedit a fi extrem de prietenoși. Totodată, aceștia au promis că se vor întoarce din nou.

“Plajă absolut frumoasă, mare albastră și limpede – uimitoare! Da, trebuie să plătiți pentru parcare, dar merită fiecare bănuț. Personalul parcării a fost util și prietenos, plaja a fost frumoasă și atât de curată!

ADVERTISEMENT

Toaletele de lângă plajă erau foarte curate și încă mai aveau role de toaletă la sfârșitul zilei! Chioșcurile de pe plajă au fost ușor de accesat și la prețuri rezonabile, cu un personal fericit. Ne vom întoarce!”, a scris un turist pe un site de specialitate.

ADVERTISEMENT
Tags: