Life

Cea mai mare dorință a lui Stephan Pelger. L-ar fi putut salva, dar nu a reușit să și-o îndeplinească

Cea mai mare dorință a lui Stephan Pelger. Poate ar fi fost salvarea sa, dar nu a reușit să o vadă îndeplinită până la cei 44 de ani ai săi.
09.06.2023 | 22:19
Cea mai mare dorinta a lui Stephan Pelger Lar fi putut salva dar nu a reusit sa sio indeplineasca
Cea mai mare dorință a lui Stephan Pelger, neîmplinită. Foto Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Care a fost cea mai mare dorință a lui Stephan Pelger. Acesta ar fi fost una care poate l-ar fi salvat, dar nu a reușit niciodată să o îndeplinească.

Cea mai mare dorință a lui Stephan Pelger, neîmplinită

Stephan Pelger s-a stins din viață fără ca cea mai mare dorință a sa să fie îndeplinită. Celebrul desginer voia să fie tată și să adopte un copil.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta nu a ajuns niciodată să fie tată, pentru că, spunea el, în România este mult mai greu ca un copil să ajungă la un bărbat care este singur și care este gay.

Stephan Pelger a depus actele pentru a deveni tată acum mulți ani, dar acestea nu i-au fost aprobate niciodată. Acesta acuza că în România singura acceptată este familia tradițională, formată din doi părinți de sex opus.

ADVERTISEMENT

„Am deja actele depuse de vreo nouă ani, dar în România să înfiezi un copil, un bărbat single și gay e foarte complicat.

Părinții single au mult mai multe probleme, la noi încă, din păcate, este familia tradițională compusă din doi părinți. ”, a declarat Stephan Pelger.

ADVERTISEMENT

Stephan Pelger, găsit mort în casă. De ce și-ar fi luat viața

Stephan Pelger a fost găsit mort în propria casă. Celebrul designer și-a luat propria viață, fiind găsit spânzurat. Acesta a mai vorbit în trecut de problemele de care suferea.

Stephan Pelger avea episoade dese de depresie. Mai mult, acesta suferea și după pierderea tatălui său, care a survenit în anul 2019. Pe rețelele de socializare, Stephan Pelger mărturisea cât de dor îi este de părintele său.

ADVERTISEMENT

Stephan Pelger suferea și de insomie cronică și nu putea să doarmă de ani de zile. Acesta a trecut printr-un episod greu și la Cannes, când a fost jefuit și agresat. Acest fapt l-a marcat și i-a accentuat depresia și incapacitatea de a dormi.

 „Nu mai pot dormi nopțile de aproape cinci ani. Am adesea stări de depresie și, după jaf, parcă totul s-a schimbat în mine. Încerc să lupt în fiecare zi, dar nu e ușor”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: