Life

Cea mai senzuală susținătoare la Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice! Diana Bulimar, galerie foto incendiară

Prietenă și colegă, ani la rândul, cu Larisa Iordache la lotul României de gimnastică, Diana Bulimar trăiește la maximum fiecare moment care o implică pe românca noastră la Joruile Olimpice de la Tokyo, din Japonia.
30.07.2021 | 18:21
Cea mai senzuală susținătoare la Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice! Diana Bulimar, galerie foto incendiară
Diana Bulimar pozează în ipostaze incendiare Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Diana Bulimar, ca și Larisa Iordache, este una dintre cele mai senzuale gimnaste din istoria României, Didi, așa cum este ea alintată, având adeseori apariții cât se poate spectaculoase în mediul online.

Diana Bulimar, gimnasta dezinhibată

Diana Bulimar s-a retras devreme din gimnastică, dar, cu atoate acestea, amiciția ei cu Larisa Iordache a rămas una cât se poate de serioasă, cele două afișându-se împreună adeseori și încurajându-se reciproc.

ADVERTISEMENT

Și, dacă Larisa Iordache face, acum, senzație la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu tatuajele ei, Diana Bulimar face senzație, de ani buni, cu fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare.

Și, culmea, Didi Bulimar, așa cum e alintată de toată lumea celebra gimnastă, nu e deloc inhibată când vine vorba de fotografiile pe care le postează, frumoasa gimnastă, medaliată olimpică și mondială, dezvăluind adeseori forme care, oricând, ar putea fi invidiate de vreun fotomodel.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar, înnebunită să pozeze în ipostaze fierbinți

Diana Bulimar este una dintre puținele gimnaste de aur ale României care nu sunt deloc inhibate când vine vorba de a poza în costume de baie minuscule, frumoasa minionă folosindu-se de toate atrbutele ei de sportivă pentru a ieși în evidență.

Din acest motiv, probabil, foarte multe din fotografiile care fac furori în rândul fanilor frumoase gimnaste o arată pe Diana Bulimar în poziții imposibile pentru alte domnișoare care și-ar dori să impresioneze pe Facebook sau Instagram.

Iar cum șpagatul sau podul este o joacă de copil pentru o gimnastă de talia Dianei Bulimar, multe dintre fotografiile frumoasei șatene sunt în pozițiile cu pricina, spre încântarea privitorilor și fanilor medaliatei olimpice.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar a făcut senzație la Exatlon

Diana Bulimar a fost una dintre cele mai iubite Faimoase din primul sezon al Exatlon România, gimnasta reușind să ajungă în fazele finale ale competiției de la Kanal D.

De altfel, Diana Bulimar a și rămas amică apropiată cu câțiva dintre cei care au participat la reality-show-ul de la Kanal D, ba chiar mai mult a legat o relație cu un alt concurent.

Astfel, acum ceva vreme, se vorbea despre relația dintre Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu, fost Războinic de la Exatlon, dar în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar, ședințe foto artistice

Pe lângă o serie de fotografii care ar face și un sfânt să le admire pentru formele afișate de frumoasa gimnastă, Diana Bulimar a fost implicată și într-o serie de proiecte fotografice inedite.

Astfel, Didi Bulimar a pozat la metrou, în costumație de gimnastă, dar și în locuri reprezentative de prin București, în ipostaze care mai de care mai elocvente când vine vorba de calitățile sportive indiscutabile ale fostei medaliate olimpice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri