Life

Cea mai senzuală susținătoare la Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice! Diana Bulimar, galerie foto incendiară

Prietenă și colegă, ani la rândul, cu Larisa Iordache la lotul României de gimnastică, Diana Bulimar trăiește la maximum fiecare moment care o implică pe românca noastră la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din Japonia.
30.07.2021 | 18:21
Diana Bulimar pozează în ipostaze incendiare Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Diana Bulimar, ca și Larisa Iordache, este una dintre cele mai senzuale gimnaste din istoria României, Didi, așa cum este ea alintată, având adeseori apariții cât se poate spectaculoase în mediul online.

Diana Bulimar, gimnasta dezinhibată

Diana Bulimar s-a retras devreme din gimnastică, dar, cu atoate acestea, amiciția ei cu Larisa Iordache a rămas una cât se poate de serioasă, cele două afișându-se împreună adeseori și încurajându-se reciproc.

ADVERTISEMENT

Și, dacă Larisa Iordache face, acum, senzație la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu tatuajele ei, Diana Bulimar face senzație, de ani buni, cu fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare.

Și, culmea, Didi Bulimar, așa cum e alintată de toată lumea celebra gimnastă, nu e deloc inhibată când vine vorba de fotografiile pe care le postează, frumoasa gimnastă, medaliată olimpică și mondială, dezvăluind adeseori forme care, oricând, ar putea fi invidiate de vreun fotomodel.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar, înnebunită să pozeze în ipostaze fierbinți

Diana Bulimar este una dintre puținele gimnaste de aur ale României care nu sunt deloc inhibate când vine vorba de a poza în costume de baie minuscule, frumoasa minionă folosindu-se de toate atrbutele ei de sportivă pentru a ieși în evidență.

Din acest motiv, probabil, foarte multe din fotografiile care fac furori în rândul fanilor frumoase gimnaste o arată pe Diana Bulimar în poziții imposibile pentru alte domnișoare care și-ar dori să impresioneze pe Facebook sau Instagram.

ADVERTISEMENT

Iar cum șpagatul sau podul este o joacă de copil pentru o gimnastă de talia Dianei Bulimar, multe dintre fotografiile frumoasei șatene sunt în pozițiile cu pricina, spre încântarea privitorilor și fanilor medaliatei olimpice.

Diana Bulimar a făcut senzație la Exatlon

Diana Bulimar a fost una dintre cele mai iubite Faimoase din primul sezon al Exatlon România, gimnasta reușind să ajungă în fazele finale ale competiției de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De altfel, Diana Bulimar a și rămas amică apropiată cu câțiva dintre cei care au participat la reality-show-ul de la Kanal D, ba chiar mai mult a legat o relație cu un alt concurent.

Astfel, acum ceva vreme, se vorbea despre relația dintre Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu, fost Războinic de la Exatlon, dar în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Diana Bulimar, ședințe foto artistice

Pe lângă o serie de fotografii care ar face și un sfânt să le admire pentru formele afișate de frumoasa gimnastă, Diana Bulimar a fost implicată și într-o serie de proiecte fotografice inedite.

Astfel, Didi Bulimar a pozat la metrou, în costumație de gimnastă, dar și în locuri reprezentative de prin București, în ipostaze care mai de care mai elocvente când vine vorba de calitățile sportive indiscutabile ale fostei medaliate olimpice.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor