News

Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit. Câți ani aveau Lori și George

Lori și George Schappell, cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume, au murit. Cauza decesului nu a fost declarată.
13.04.2024 | 16:46
Cei mai batrani gemeni siamezi din lume au murit Cati ani aveau Lori si George
Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit. Câți ani aveau Lori și George Sursa foto: Daily Mail/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lori și fratele său transsexual, George Schappell, au murit la vârsta de 62 de ani, într-un spital din Pennsylvania, scrie mirror.co.uk.

Cauza morții celor mai bătrâni siamezi din lume rămâne un mister

În ciuda tuturor previziunilor medicilor conform cărora nu vor trăi mai mult de 30 de ani, aceștia au ajuns cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume.

ADVERTISEMENT

Lori și George Schappell s-au născut, în anul 1962, cu craniile parțial contopite și pe tot parcursul vieții lor au împărțit 30% din creier.

Deși erau uniți, de-a lungul vieții lor, gemenii au fost extrem de independenți și au reușit să alterneze job-urile și hobby-urile lor separate.

ADVERTISEMENT

În timp ce George a avut o carieră ilustră în muzica country, Lori a făcut furori în bowlingul cu zece popice, unde a câștigat mai multe trofee.

Mai mult, atunci când Lori lucra la spălătoria unui spital își organiza turele astfel încât George să ajungă la concertele pe care le avea.

ADVERTISEMENT

Datorită succesului de care s-a bucurat George în muzica country, gemenii au reușit să viziteze diverse colțuri ale lumii.

Totodată, siamezii au ținut primele pagini ale ziarelor atunci când George a recunoscut că este transsexual.

ADVERTISEMENT

Înainte să devină cei mai bătrâni siamezi din lume, aceștia au devenit, în anul 2007, primii gemeni uniți de același sex care s-au identificat ca fiind de genuri diferite.

De-a lungul timpului, Lori și George Schappell, au trăit într-un apartament cu două dormitoare din Pennsylvania.

Aceștia dormeau pe rând în camera celuilalt și făceau duș separat, folosind perdeaua de duș ca o barieră între ei.

“Doar pentru că nu putem să ne ridicăm și să ne îndepărtăm unul de celălalt nu înseamnă că nu putem avea singurătate față de alți oameni sau față de noi înșine. Oamenii care sunt conjoinși pot avea o viață foarte privată”, a declarat Lori în urmă cu câțiva ani.

Lori și George Schappell mai aveau încă șase frați perfect sănătoși.

Aceștia încearcă să îi fie alături tatălui lor care este împietrit de durere și nu au vrut să declare care este cauza morții siamezilor.

ADVERTISEMENT