Life

Cel mai mare vis a lui Nosfe va deveni realitate. Ce și-a dorit artistul atât de mult și nu a mai apucat să facă

Unul dintre cele mai mari visuri ale lui Nosfe a rămas neîmplinit. Deși și-a dorit enorm în ultimul an să facă acest lucru, de abia acum se va și întâmpla.
19.10.2022 | 19:20
Cel mai mare vis a lui Nosfe va deveni realitate Ce sia dorit artistul atat de mult si nu a mai apucat sa faca
Nosfe și-a dorit de luni de zile să lanseze un nou albul. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Nosfe a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică la scurt timp după și-a susținut ultimul concert. Nimeni nu avea să știe că artistul de doar 37 de ani va dispărea subit.

Marele vis a lui Nosfe va deveni realitate

La o zi după înmormântarea lui Nosfe, Lu-K Beats, producătorul muzical al trupei Șatra Benz, a anunțat că marele vis al artistului va deveni realitate, ce-i drept, mai târziu decât ar fi sperat acesta.

ADVERTISEMENT

În ultimul an de zile, Nosfe și-a dorit să scoată un nou album și a lucrat intens la el. Deși Lu-K Beats i-a promis că îl va scoate în curând, momentul a tot fost amânat, până când aproape 200 de piese s-au strâns și au ajuns să fie nelansate.

Acum, după ce artistul a încetat din viață, visul său trebuie să fie îndeplinit, spune producătorul muzical al trupei Șatra Benz. Deși acesta și-ar fi dorit ca Nosfe să primească toată atenția când era încă în viață, speră ca măcar acum, piesele sale să fie ascultate de fani și totodată înțelese.

ADVERTISEMENT

”Una dintre dorințele cele mai mari a lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând dar hai să mai facem niște piese să avem din ce să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate.

Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum p să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial”, a mărturisit producătorul muzical, într-o postare pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Lu-K Beats a subliniat faptul că nu vrea să profite de cele întâmplate și doar își dorește ca publicul să audă ce a simțit Nosfe în momentul în care a compus muzica.

Mai mult de atât, acesta povestește că artistul și-a dat viața la propriu pentru muzică, iar dovada clară a fost ultimul concert susținut de acesta. Deși Nosfe s-a simțit rău la un moment dat, s-a reîntors pe scenă și a încercat să dea cea a avut mai bun.

ADVERTISEMENT

Încasările de pe album vor merge către soția lui Nosfe

În ceea ce privește încasările care vor veni odată cu lansarea albumului lui Nosfe, Lu-K Beats spune că banii vor merge către soția regretatului artist și către fiica acestuia.

”Am spus toate astea public deoarece nu vreau să vă store-uri sau știri false ca și cum cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru clout sau view-uri. Și-a dat viața la propriu pentru muzică și voi trebuie să auziți ce simțea și ce avea de spus.

Toate încasările de pe orice ține de el se vor duce către Mady și Iris. Haideți să îi arăt că apreciem cine a fost și ce a făcut petrnu fiecare dintre noi”, se mai arată în postarea acestuia.

ADVERTISEMENT