Life

Marele vis pe care Nosfe nu a apucat să și-l împlinească. Artistul a fost înmormântat azi

Nosfe a fost condus astăzi pe ultimul drum. FANATIK a aflat care a fost marele său plan, un vis pe care nu a apucat să îl vadă împlinit.
18.10.2022 | 15:12
Marele vis pe care Nosfe nu a apucat sa sil implineasca Artistul a fost inmormantat azi
Nosfe a fost înmormântat azi. Ce mare vis avea artistul? Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Darius Vlad Crețan, Nosfe, a avut un mare vis, un țel pentru care s-a pregătit intens! Rapperul care s-a stins din viață pe 16 octombrie și-a dorit din toată inima să facă parte dintr-un proiect de televiziune de anvergură, unul din cele mai urmărite show-uri de la noi.

Nosfe s-a pregătit intens pentru show-ul Survivor România…

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, artistul a discutat cu postul de televiziune care difuza la acea vreme respectivul reality-show, însă nu s-a mai concretizat absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Nosfe își dorea foarte mult să facă parte din echipa Survivor România, pe vremea când emisiunea era difuzată de Kanal D. Cântărețul i-ar fi pregătit psihic pe apropiații săi în legătură cu posibila sa participare la Survivor, cunoscut fiind tot ce presupune acest show și cât de greu le e concurenților să reziste în jungla din Dominicană.

…însă a ajuns doar la Chefi la cuțite

Cântărețul a apărut, în schimb, într-o altă emisiune la fel de urmărită. Acesta a participat în show-ul „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, împreună cu soția sa, Mădălina, pe care o alinta cu numele Tziga.

ADVERTISEMENT

Legat de participarea sa în show-ul de la Antenă, unul dintre jurați a făcut câteva declarații, pentru FANATIK. Cătălin Scărlătescu a mărturisit că a fost impresionat de abilitățile sale culinare, deși nu era bucătar profesionist. Chiar dacă nu a făcut parte din echipa sa, chef Scărlătescu a spus că Nosfe făcea atmosferă.

„Nosfe a fost fantastic. El vine dintr-o altă poezie. Venea din zona artistică, dar s-a descurcat fantastic de bine. Chiar ne-a impresionat. Deși nu a fost în echipa mea, pot să spun că a fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări.

ADVERTISEMENT

Ca și cuplu, erau foarte frumoși. Nu erau supărăcioși. Nu au fost conflictuali deloc, nu s-au certat cu nimeni. Știți că la noi se mai întâmplă să se mai certe concurenții între ei. Era rachetă omul! Cât despre soția lui, care a fost în echipa mea, fata asta mi-a dat un plus în echipă. E foarte trist că a plecat un om așa devreme”, ne-a spus Scărlătescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amelia Anghel ✨ (@caramehlia)

Rapperul a fost înmormântat astăzi

Nosfe a fost înmormântat astăzi în localitatea Dumbrăveni. Fostul membru al trupei Șatra BENZ a fost condus pe ultimul drum de cei mai apropiați oameni, dar și de oamenii care l-au apreciat foarte mult pentru proiectele sale muzicale.

ADVERTISEMENT

Textele scrise pe panglicile atașate la coroanele depuse la cimitire sunt care mai de care mai emoționante. „Keed spunea că mă îmbrac foarte clasic. Te iubim, unchiule!; Iubesc orice moment cu fiica mea și Tziga; De când mă știu fac rap!; Sunt bine, boss! Intru, fac ravagii, știi!; Șatra se întoarce la infinit”, sunt câteva dintre mesaje.

Moartea rapperului a provocat un val de emoție în rândul artiștilor care l-au cunoscut. O serie de vedete ale muzicii de la noi au reacționat cu durere în glas când au aflat că Darius va face rap de acum înainte într-o altă lume. Printre aceștia îi putem enumera pe Ruby, Smiley, Cucu de la Noaptea Târziu sau Speak.

ADVERTISEMENT