Life

Cel mai norocos oraș din România. A dat doi câștigători la loto în ultimele luni. Oamenii de aici chiar se pricep

Localitatea cea mai norocoasă din țară. Până acum două persoane au pus mâna pe premii generoase la loto, în ultima vreme.
29.01.2024 | 10:15
Cel mai norocos oras din Romania A dat doi castigatori la loto in ultimele luni Oamenii de aici chiar se pricep
Localitatea cea mai norocoasă din țară. Până acum două persoane au pus mâna pe premii generoase la loto, în ultima vreme. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cel mai norocos oraș din România. A dat doi câștigători la loto în ultimele luni. Oamenii de aici chiar se pricep. În această regiune, situată între dealurile cultivare cu viță de vie, se află o populaţie de peste 10.000 locuitori.

Localitatea cea mai norocoasă din țară. Până acum două persoane au pus mâna pe premii generoase la loto, în ultima vreme

Localitatea cea mai norocoasă din țară. Până acum două persoane au pus mâna pe premii generoase la loto, în ultima vreme. Orașul considerat un loc cu o energie bună este format din mai multe localități componente.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără Crucea de Jos, Crucea de Sus, Dumbrava, Neicu și Satu Nou din județul Vrancea. Panciu este regiunea care a dat României doi câștigători la jocurile organizate de Loteria Română.

Acest lucru s-a întâmplat în ultimele 7 luni, notează vrancea24.ro. În acest oraș au ajuns două câștiguri mari, ambele fiind la tragerea Noroc. Primul premiu mare a fost acordat la o extragere organizată în iunie 2023.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Loteria Română a dat la momentul respectiv un premiu la categoria a II-a, în valoare de 289.288,44 lei. De asemenea, al doilea câștig important oferit în localitatea Panciu a fost obținut la tragerea din 25 ianuarie 2024.

„La tragerea Noroc s-a câștigat premiul de categoria a III-a în valoare de 72.732,60 de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Panciu, județul Vrancea”, este anunțul transmis de Loteria Română, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Cât despre jocul Noroc din data de 25 ianuarie 2024, numărul norocos a fost 2835202. Cel mai norocos cetățean din județul Vrancea a avut 5 numere din întreg: 35202. Câștigătorii nu și-au făcut publică identitatea.

Panciu, orașul din Vrancea, cel mai norocos din țară

Panciu este orașul din Vrancea care este considerat la ora actuală cel mai norocos din România. Localitatea este poziționată între dealurile cultivate cu viţă de vie ale judeţului, la circa 217 kilometri de capitala ţării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se află la o distanță destul de mică de Aeroportul Internaţional Henri Coandă și la aproximativ 35 kilometri faţă de municipiul Focşani. Totodată, orașul este construit la 15 kilometri faţă de E 85.

Mai mult, localitatea este cunoscută drept „oraşul dintre vii”. Panciu este situată în zona de nord-est a judeţului, la o altitudine de 265 metri. Panciu este și capătul unei scurte căi ferate care duce la Mărășești.

ADVERTISEMENT
Tags: