Sport

Cel mai tare scenariu după România – Kosovo. „Băi nene, ne-a salvat bannerul ăla”

Dumitru Dragomir a vorbit despre meciul dintre România și Kosovo, scor 2-0, spunând că bannerul fanilor de la „Uniți Sub Tricolor” a salvat naționala.
13.09.2023 | 19:59
Cel mai tare scenariu dupa Romania  Kosovo Bai nene nea salvat bannerul ala
Cel mai tare scenariu după România - Kosovo. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” momentul de întrerupere al duelului cauzat de un banner al ultrașilor „tricolori”, fiind de părere că datorită lui naționala lui Edi Iordănescu a reușit să câștige partida.

Cel mai tare scenariu după România – Kosovo

Dumitru Dragomir a făcut cel mai tare scenariu după România – Kosovo și a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre bannerul ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor”, pe care îl consideră un avantaj al naționalei lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Fericit e cel care nu s-a uitat la cele patru jocuri. Mi-a părut rău de Pancu, jucase bine o repriză. Asta ce dovedește? Nu e vorba despre antrenor, ci despre pregătirea de la cluburi, în a doua repriză au picat.

Lipsa meciurilor internaționale, care te întăresc la psihic. Dacă erau 50.000 de oameni pierdeam. Știi ce ne-a salvat? Bannerul ăla ne-a salvat!

ADVERTISEMENT

Bannerul ne-a salvat, nu-i băteam pe ăștia dacă nu-i scoteam din pepeni, dacă nu făceam panarama care a fost făcută… pe ăștia nu-i băteam nici în două săptămâni dacă jucam.

Nu să le mulțumim, pentru că nu se mai poartă așa ceva nicăieri în lume. Ne vor suspenda, dar nu au paragraf de regulament pentru așa ceva, dar îl vor asocia cu xenofobia”.

ADVERTISEMENT

„Pe primul loc e arbitrajul!”

Primul loc e arbitrajul, pe locul doi primește nota 9 publicul în general, nu cei care au făcut nereguli pe stadion, pe locul trei e Edi Iordănescu pentru schimbările pe care le-a făcut, pentru că greșise echipa de start. Iar pe locul patru este echipa.

Am început catastrofal, nu se lega o pasă, tremuram și puteau să ne dea gol. Bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, pentru că i-am enervat, i-am scos din ritm și asta a fost în beneficiul nostru, mai ales când a început arbitrul să mai calce împotriva noastră, i-a mai enervat și pe staff-ul lor.

ADVERTISEMENT

Convingerea mea e că a fost meciul 100% al lui Vassaras. Jandarmeria a procedat foarte bine că nu i-a scos pe turbulenți. Eu mă gândeam să nu cumva să-i scoată afară, că în 20 de minute era tribuna dată afară, iar ăștia făceau praf afară”, a continuat Dumitru Dragomir.

Fotbalul e stat în stat, noi trebuie să respectăm regulamentele FIFA și UEFA! Atunci nu trebuia să jucăm cu ei, una e una, alta e alta. În toate situațiile din lume, trebuie să respectăm regulamentele FIFA și UEFA, că de-asta suntem asociați la ele.

Jandarmii au fost deștepți și nici nu au făcut panică mare. Dacă-i scotea din stadion, pierdeam cu 3-0, pentru ce se putea întâmpla.

Dacă mai aruncă cu fumigene, ne va da 3-0, numai sălbaticii mai folosesc. Sunt câțiva sălbatici în Europa și câțiva în România care mai folosesc. Trebuie să încetăm cu asta, că nu mai merge, a fost epoca fumului.

Dacă-i scoteai afară din stadion, ăia dădeau foc la tot, îi felicit pe jandarmi. La noroc oricum nu ne întrece nimeni, eu am spus că familia Iordănescu e norocoasă și că ne vom califica chiar dacă jucăm catastrofal”, a mai spus Dumitru Dragomir la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

BANNERUL si Vassaras AU SALVAT nationala

ADVERTISEMENT