Life

Cel mai trist câine din lume. Părăsit de stăpâni după ce au vândut casa, i-a așteptat să se întoarcă în fiecare zi, timp de o lună

El este cel mai trist câine din lume. Salvatore a fost părăsit de stăpâni după ce au vândut casa, dar el i-a așteptat o lună să se întoarcă.
16.10.2022 | 17:29
Cel mai trist caine din lume Parasit de stapani dupa ce au vandut casa ia asteptat sa se intoarca in fiecare zi timp de o luna
Câinele și-a așteptat stăpânii o lună pe un petic de pământ de acasă. foto: colaj Fanatik / EVERGLADES ANGELS DOG RESCUE
ADVERTISEMENT

Aceasta este povestea celui mai trist câine din lume. Salvatore a fost abandonat de stăpânii săi după ce aceștia au vândut casa și s-au mutat în altă parte, dar fără a-l mai lua și pe el la noua lor locuință.

Câinele și-a așteptat stăpânii o lună pe un petic de pământ de acasă

Iubitor din fire, exact așa cum sunt toți câinii, loialul animal și-a așteptat stăpânii în fața casei săptămâni la rândul.

ADVERTISEMENT

Speranța nu a murit niciodată pentru cățelul pe nume Salvatore care a așteptat răbdător pe un petic de iarbă din fața ușii pentru ca iubiții lui stăpânii să se întoarcă.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată și cățelul le-a frânt inimile tuturor care îl vedeau zi de zi în fața casei executate silit din Florida, de unde familia lui plecase cu săptămâni întregi în urmă.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, câinele abandonat a fost salvat de Gloria Cabala, o salvatoare de animale din zonă, care a văzut faptul că nimeni nu se mai întoarce la acea adresă și casa fusese executată silit.

Femeia a încercat mai bine de o lună să îl convingă pe Salvatore să vină la ea, dar cățelul nu a vrut să renunțe la curtea în care locuise se până atunci.

ADVERTISEMENT

“Era foarte protector cu curtea lui. Practic, își păzea proprietatea, dar nu, știți, în mod agresiv sau feroce”, a declarat Denise Guevara, membră a personalului adăpostului Everglades Angels, pentru The Dodo.

Salvatore așteaptă să fie adoptat de o familie iubitoare

Una agent imobiliar care încerca să vândă casa l-a împins pe câine într-un parc din apropiere și atunci a fost momentul când a înțeles că familia lui nu se va mai întoarce acolo.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, câinele părăsit de familie a fost salvat și a fost dus la un adăpost de animale.

Acesta este foarte iubitor cu oamenii, dar și cu celelalte animale și are mereu chef de joacă și de mângâieri. Acum, cățelul este oferit spre adopție și cu siguranță își va găsi foarte repede o casă iubitoare.

“Este favoritul voluntarilor. Din ce am putut să înțelegem, a crescut cu o familie. Este foarte, foarte drăguț”, a spus Guevara.

ADVERTISEMENT