News

Imagini de o tristețe sfâșietoare din Ucraina. Cum a fost găsit un câine după ce stăpânul său a fost ucis în bombardament

Noi imagini cumplite vin de pe frontul din Ucraina. Un câine nu și-a părăsit stăpânul nici după ce acesta a fost ucis într-un bombardament al rușilor.
07.10.2022 | 17:32
Imagini de o tristete sfasietoare din Ucraina Cum a fost gasit un caine dupa ce stapanul sau a fost ucis in bombardament
Imagini cumplite din Ucraina. Un câine stă alături de stăpânul său, ucis de bombele rușilor. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele peste șapte luni de război din Ucraina au adus în prim-plan imagini cumplite de pe front. Acestea arată adevărata dimensiune a agresiunii rușilor.

Imagini cumplite din Ucraina. Un câine stă alături de stăpânul său, ucis de bombele rușilor

În ultimele săptămâni, luptele dintre ucraineni și ruși se duc în zonele de sud și sud-est. Regiunea Zaporojie, anexată ilegal de Putin printr-un referendum condamnat de Occident, este scena unor atacuri neîntrerupte.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii octombrie, mai multe rachete rusești au lovit localitatea Guleaipole. Printre victime s-a numărat un localnic nevinovat.

Când au intrat în casa acestuia, după bombardamente, vecinii au descoperit imagini de-a dreptul sfâșietoare. Ucraineanul, ucis de atacul rușilor, era întins într-o baltă de sânge, fără suflare, în locuință. Pe piciorul său, cu o privire care nu poate fi descrisă în cuvinte, stătea câinele său.

ADVERTISEMENT

Acest caz este prezentat pe pagina sa de Facebook de jurnalistul Vitalie Cojocari. Sunt imagini cumplite.

”Câinele stătea peste picioarele lui. Iar privirea animalului, privirea animalului… Era de o tristețe cât nu vor putea înțelege oamenii niciodată.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu există cuvinte care să descrie ceea ce puteți vedea chiar voi în poze. Acesta, prieteni, este războiul!”, scrie jurnalistul.

Imagini emoționante vin și din Dnipro

Un alt câine a fost în centrul unor imagini sfâșietoare pe frontul din Ucraina. Pe 29 septembrie, o familie întreagă din Dnipro a murit după un atac al rușilor.

ADVERTISEMENT

Doi frățiori, un băiețel de 8 ani și o fetiță de 9 ani, alături de părinții lor, și-au pierdut viața după ce casa le-a fost lovită de o bombă a invadatorilor.

A scăpat cu viață doar câinele lor. În mediul online au apărut filmări sfâșietoare cu animalul. Acesta stă neclintit printre ruinele bombardamentului.

A doua zi după atacul rușilor, o altă imagine îl arată pe bietul animal stând în același loc.

ADVERTISEMENT