Life

Cele 4 zodii care își găsesc marea iubire fix de Crăciun. Una dintre ele va fi cerută în căsătorie!

24.12.2020 | 08:20
Cele 4 zodii care isi gasesc marea iubire fix de Craciun Una dintre ele va fi ceruta in casatorie
ADVERTISEMENT

4 zodii vor avea parte de un Crăciun pe care nu îl vor uita niciodată! Pentru unele semne ale zodiacului european sărbătorile de iarnă vin cu multă iubire și nu, nu ne referim aici la căldura celor dragi, ci la un suflet pereche!

Zilele de 24, 25 și 26 decembrie 2020 vor avea o însemnătate specială pentru Balanțe, Capricorni, Vărsători și Lei.

ADVERTISEMENT

Balanțele care sunt acum singure și nu mai speră deloc în iubire vor avea parte de o surpriză din partea destinului chiar în ziua de 25 decembrie.

4 zodii își găsesc iubirea de Crăciun

Ar putea începe o relație cu o persoană pe care deja o cunosc foarte bine, un prieten cu care se înțeleg extraordinar, dar care avea alte intenții de-a lungul amiciției și se pare că Balanțele încep să vadă respectiva relație cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că vorbim despre cineva cu care deja Balanțele se înțeleg foarte bine, iar din ziua de Crăciun va privi totul cu alți ochi, nu e exclus ca unele tinere născute în această zodie de aer să fie chiar cerute în căsătorie.

Cât despre Capricorni, acestora chiar le lipsește dragostea. E singurul capitol unde au rămas în urmă anul acesta. Sănătate au, cu banii stau extraordinar, iar de carieră nu se pot plânge.

ADVERTISEMENT

Leii se îndrăgostesc de cineva de la serviciu

Ei bine, de Crăciun Divinitatea are grijă ca nativii de pământ să cunoască în sfârșit iubirea adevărată, după un an încercat din acest punct de vedere.

Vărsătorii încep o aventură amoroasă care s-ar putea transforma în ceva serios pe viitor, însă trebuie să fie atenți la entuziasmul lor. E bine să dozifice bucuria cu care îi acaparează pe cei din jur, căci noul partener de viață s-ar putea simți sufocat de la atâta iubire. Prudență, așadar!

ADVERTISEMENT

Leii sunt ultimii, dar nu cei din urmă, care își găsesc sufletul pereche în zilele următoare. Culmea este că partenerul ideal ar putea să fie chiar cineva de la serviciu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: