Life

Zodia Vărsător și marile sale neplăceri. Cum este acest nativ în profunzime

09.12.2020 | 14:46
Zodia Varsator si marile sale neplaceri Cum este acest nativ in profunzime
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător, cea mai visătoare și creativă din cele 12 semne ale horoscopului, știe mereu ce are de făcut doar că se urnește greu de multe ori în viață.

Are niște idealuri care îi inspiră pe cei din jur și este una din zodiile pe care oricine și le dorește aproape, mai ales în momentele în care simt că nu mai au nicio sursă de inspirație sau nu mai văd luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte implicați în tot ce înseamnă frumos, în artă, dar și în arta dialogului. Marile neplăceri pentru Vărsători vin din exterior, căci ei sunt capabili să își rezolve foarte bine problemele fiind în permanent dialog cu sinele.

Zodia Vărsător și lucrurile care îi fac nefericiți

Nativii de aer sunt nefericiți când văd oameni răi, plini de ură și militează pentru cele mai progresiste dintre idei, fiind, de departe, cei mai open-minded din tot zodiacul.

ADVERTISEMENT

Acești nativi nu sunt deloc fixiști, ba dimpotrivă, sunt printre cei mai maleabili câdn vine vorba de schimbul de idei, de transformări spectaculoase, de rezolvare a unor probleme complicate.

Pentru ei nimic nu este imposibil, iar asta vine din idealismul cu care cresc de mici, atenție, unul pe care nu îl insuflă nimeni în viața lor. Așa sunt creați ei din punct de vedere astro-spiritual, să fie acești inovatori, acești oameni ai viitorului mereu.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt buni la inventat orice

La capitolul bucurii, se numără timpul petrecut cu prietenii și gătitul. Chiar dacă Vărsătorii nu sunt tocmai cei mai buni bucătari, adoră să petreacă timpul pe lângă oale și cratițe și, în general, experimentează tot felul de rețete, iar unele le ies foarte bine.

După cum se poate vedea, Vărsătorii sunt creativi până și când vine vorba de mâncare căci inventează o serie de rețete care apoi ajung la papilele gustative ale tuturor.

ADVERTISEMENT

Ce hobby-uri au Vărsătorii? Putem enumera trei dintre cele mai des întâlnite în cazul acestor nativi de aer: ciclismul, clubbing-ul și echitația.

ADVERTISEMENT