Simona Halep

Cele mai tari imagini cu Simona Halep, după victoria cu Kenin! Galerie Foto

17.01.2019 | 13:02
Cele mai tari imagini cu Simona Halep dupa victoria cu Kenin Galerie Foto

Simona Halep a obținut o victorie extrem de muncită în turul 2 la Australian Open. După 2 ore și 34 de minute, liderul mondial s-a calificat în turul 3 la Melbourne în fața americancei născută în Rusia Sofia Kenin: 6-3, 6-7, 6-4.

Cele mai tari imagini cu Simona Halep, după victoria cu Sofia Kenin

Meciul a fost extrem de dificil, Simona transpirând asiduu pentru calificare. FANATIK.RO vă prezintăm o galerie foto de excepție de la meciul româncei, pe care o puteți vedea accesând imaginea de mai sus.

Simona Halep o va întâlni pe Venus Williams în turul 3 – vezi aici ora de start a meciului – într-un meci ce se va disputa peste 2 zile. La finalul partidei cu Kenin, românca a dezvăluit că în setul 2 a acuzat o accidentare, fapt ce i-ar putea pune probleme înainte de duelul cu Venus Williams.

Chiar și așa, liderul mondial luptă în continuare pentru a-și apăra poziția de numărul 1 WTA, loc la care aspira alte 7 sportive, în funcție de rezultatele ce vor fi obținute la Australian Open.

Cu această victorie, Simona Halep a eliminat-o din cursă pe Caroline Wozniacki! Și dacă ar câștiga Australian Open din nou, daneza va aduna un maximum de 5436 puncte, față de Simo, care are deja asigurate 5472 puncte odată cu calificarea în turul 3 la Australian Open.