Sporturi

Cele mai tari imagini de la meciul dintre Simona Halep și Serena Williams. Galerie foto

21.01.2019 | 14:04
Cele mai tari imagini de la meciul dintre Simona Halep si Serena Williams Galerie foto

FANATIK.RO vă prezintă cele mai tari imagini de la meciul jucat de Simona Halep cu Serena Williams, scor 1-6, 6-4, 4-6, din optimile de la Australian Open 2019. Numărul 1 mondial a fost eliminată după o perioadă destul de lungă de inactivitate. Vezi aici toate știrile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini și informații în timp real despre marele meci de la Melbourne. 

Duelul dintre Simona Halep și Serena Williams a fost cel mai spectaculos de la Australian Open 2019 până în acest moment, iar imaginile oferite de cele două jucătoare de tenis sunt senzaționale. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Simona Halep și Serena Williams au oferit cele mai tari imagini de la Australian Open

Înainte să ajungă să se dueleze cu Serena Williams, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume, Simona Halep a trecut în primul tur de la Australian Open de Kaia Kanepi, în turul secund de Sofia Kenin, iar de Venus Williams în turul al treilea. Românca a fost eliminată în optimile de finală de Serena Williams. Simona Halep va încasa nu mai puțin de 367.000 de euro după turneul de la Melbourne.

Bucuria Serenei Williams în meciul cu Simona Halep. Sursă foto: ausopen.com
Bucuria Serenei Williams în meciul cu Simona Halep. Sursă foto: ausopen.com

Înaintea meciului cu Serena Williams, Simona Halep a lăsat de înțeles că l-a găsit pe înlocuitorul lui Darren Cahilll. Jucătoarea de tenis din România s-a pregătit cu Thierry van Cleemput, un antrenor în vârstă de 50 de ani care a fost până acum câteva zile antrenorul lui David Goffin, dar tenismenul a renunțat la serviciile lui după eșecul suferit în fața rusului Daniil Medvedev în turul al treilea.

Simona Halep înaintea meciului cu Serena Williams
Simona Halep înaintea meciului cu Serena Williams

Serena Williams a vorbit și ea despre eșecul suferit în fața Serenei Williams. Liderul mondial din circuitul feminin susține că nu o interesează locul pe care îl ocupă în clasament și a dezvăluit că ținta ei este să joace cât mai bine la fiecare meci.