Fotbal international

Cele mai tari momente după primele meciuri din Bundesliga! Gestul care i-a scandalizat pe nemţi, distanţare socială între rezerve şi cel mai ghinionist fotbalist din Germania. Video

16.05.2020 | 19:55
Cele mai tari momente dupa primele meciuri din Bundesliga Gestul care ia scandalizat pe nemti distantare sociala intre rezerve si cel mai ghinionist fotbalist din Germania Video
ADVERTISEMENT

Bundesliga a revenit după două luni de pauză forţată din cauza pandemiei de coronavirus. Sâmbătă s-au disputat primele meciuri din etapa a 26-a, iar FANATIK îţi prezintă o selecţie a celor mai tari momente.

Cele mai tari momente după primele meciuri din Bundesliga. Haaland a spart gheaţa

Borussia Dortmund – Schalke 04 a fost capul de afiş al etapei a 26-a din Bundesliga, iar derby-ul rundei a oferit şi primul gol de la revenirea campionatului. În minutul 29, Erling Haaland l-a învins pe Markus Schubert şi a oferit prima fază tare a zilei.

ADVERTISEMENT

După reuşita cu Schalke 04, norvegianul s-a îndreptat spre colţul terenului, unde s-a bucurat singur de gol, fiind urmărit de la distanţă de colegii lui. Haaland a ajuns la cea de-a 13 reuşită în toate competiţiile pentru Borussia Dortmund.

Startul derby-ului a oferit una dintre cele mai tari imagini ale zilei. Conform protocolului impus de Federaţia Germană de Fotbal, fotbaliştii trebuie să păstreze restricţiile de distanţare socială pe banca de rezerve, iar jucătorii s-au conformat păstrând un spaţiu de aproximativ doi metri între ei.

ADVERTISEMENT
bundesliga etapa 26
Jucătorii Borussiei Dortmund pe banca de rezerve (sursă foto: twitter.com)

Mingile au fost dezinfectate la pauză şi distanţare socială la toalete

Înaintea meciurilor, dar şi la pauză, gazdele au fost obligate să dezinfecteze mingile folosite. Acţiunea a fost întreprinsă de copiii de mingi, aceştia fiind în număr de patru la fiecare partidă din etapa a 26-a din Bundesliga.

Jurnaliştii de la Kicker au oferit cele mai proaspete informaţii într-un Live Blog, iar una dintre imagini a stârnit hohote de râs pe reţelele de socializare. Pe unul dintre stadioanele din Bundesliga, distanţarea socială este păstrată şi la toalete.

ADVERTISEMENT
Distanţare socială la toaletele de pe stadioane

 

Dedryck Boyata i-a enervat pe nemţi

Chair dacă au fost anunţate reguli stricte pentru reluarea competiţiei, Dedryck Boyata a reuşit să-i enerveze pe toţi prin gestul făcut în timpul meciului Hoffenheim – Hertha Berlin 0-3. După una dintre reuşitele berlinezilor, Boyata l-a sărutat pe obraz pe Marko Grujic, gest care este interzis de noul protocol al Federaţiei Germane de Fotbal.

Fotbaliştii care nu au prins banca, singurii spectatori la meciuri

Meciurile din Bundesliga şi 2.Bundesliga s-au jucat cu porţile închise, însă tribunele nu au fost chiar goale. Fotbaliştii care nu au prins banca de rezerve au fost trimişi în tribune, unde au păstrat distanţa. În plus, pe stadion s-a aflat şi un număr restrâns de stewarzi.

ADVERTISEMENT
Unii fotbalişti au văzut meciul din tribună

Dennis Diekmeier, cel mai ghinionist fotbalist din Germania

Sâmbătă s-au jucat şi primele meciuri ale etapei a 26-a din 2.Bundesliga, iar Dennis Diekmeier poate să se considere cel mai ghinionist fotbalist din Germania. Fundaşul lui Sandhausen a aşteptat două luni revenirea pe teren, dar nu s-a putut bucura prea mult.

În minutul 4, Dennis Diekmeier l-a faultat pe Florian Kruger în careu şi a văzut direct cartonaşul roşu. Nazarov a transformat cu succes lovitura de la 11 metri şi a înscris primul gol al lui Aue, învingătoare cu 3-1 în meciul contra lui Sandhausen.

ADVERTISEMENT