Life

Cele trei perechi de zodii care nu pot fi împreună. Sunt incompatibile, chiar dacă la început totul pare perfect pentru ele

Cele trei perechi de zodii care nu ar putea fi împreună, chiar dacă totul pare în regulă la început. Sunt semne zodiacale incompatibile.
18.04.2024 | 20:00
Cele trei perechi de zodii care nu pot fi impreuna Sunt incompatibile chiar daca la inceput totul pare perfect pentru ele
Zodiile care nu pot fi împreună. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Care sunt cele trei perechi de zodii ce nu pot fi împreună. Aceste semne zodiacale nu sunt compatibile, deși totul poate părea perfect la începutul relației.

Cele trei perechi de zodii care nu pot fi împreună. Sunt incompatibile, iar relațiile dintre ele nu vor fi de lungă durată

Atunci când vine vorba despre relații, nu toate zodiile sunt compatibile. Unii nativi sunt foarte diferiți de alții și au viziuni diferite, astfel că poveștile de dragoste ajung să se termine.

ADVERTISEMENT

Desigur, semnul zodiacal nu este un motiv întemeiat pentru a încheia o relație, deoarece fiecare persoană este diferită. Există și situații în care relațiile dintre nativii menționați în rândurile de mai jos ar putea funcționa.

Berbec și Rac

În general, Berbecul, zodie de foc, este energic, dar și direct și hotărât, iar acest lucru ar putea afecta sentimentele nativului Rac, care este mai sensibil.

ADVERTISEMENT

În timp ce Racul, care e zodie de apă, își dorește romantism și stabilitate într-o relație, Berbecul este cu totul diferit, întrucât acesta își dorește libertate, dar și pasiune în cuplu.

La început, lucrurile ar putea merge bine între acești nativi. La un moment dat, însă, Berbecul ar putea ceda nervos. Racul ar putea avea inima frântă, iar resentimentele sunt mult prea puternice.

ADVERTISEMENT

Fecioară și Săgetător

În timp ce Fecioarele sunt sufletiste și devotate, care își doresc un partener stabil, Săgetătorii preferă aventurile și au tendința de a călca strâmb într-o relație.

Săgetătorul devine rapid entuziasmat și poate fi enervat de starea de cam a Fecioarei, care îi descurajează spiritul de aventură. Aceasta din urmă este mai timidă, mai atentă și se teme de imprevizibil, în timp ce nativul de foc vrea să rezolve totul cât mai repede.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Fecioarele ar trebui să evite relațiile cu nativii Gemeni, iar Săgetătorii cu Peștii, deoarece legăturile amoroase dintre acești nativi nu au șanse mari să fie de lungă durată.

Taur și Vărsător

Taurii sunt nativi conservatori și au principii pe care nimeni nu le poate schimba. Vărsătorii, în schimb, sunt la polul opus, însă la început ar putea exista atracție între aceste două semne zodiacale.

Pe parcursul relației, cei doi nativi își dau seama cât sunt de diferiți, iar lucrurile încep să se schimbe în relația lor. Taurii sunt posesivi, în timp ce Vărsătorilor le place libertatea, notează eva.ro.

Nu pot găsi compromisuri în relația lor, astfel că legătura nu are șanse mari să reziste în timp. Taurul ar trebui să evite, totodată, relația cu un Leu, iar Vărsătorul cu Scorpionul.

ADVERTISEMENT
Tags: