Life

Patru zodii care mint în relația de dragoste și n-au nicio remușcare. Ce fac Gemenii nu mai face nimeni

Astrologii sunt de părere că unii nativi nu au sentimente sincere atunci când vine vorba de partea amoroasă. Potrivit acestora, gelozia și posesivitatea își spun cuvântul.
22.08.2022 | 20:33
Patru zodii care mint in relatia de dragoste si nau nicio remuscare Ce fac Gemenii nu mai face nimeni
Patru nativi care nu au sentimente sincere în iubire. Mint foarte mult în relații. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele patru zodii care mint în relația de dragoste și n-au nicio remușcare. Persoanele născute în zodia Gemeni fac lucruri la care celelalte semne zodicale nici măcar nu se gândesc.

Patru nativi care nu au sentimente sincere în iubire. Mint foarte mult în relații

Taur

Acestor nativi le place să se folosească de tot felul de situații, nu dau explicații pentru nimic în lume și mint cu foarte mare lejeritate. Acest lucru le aduce un confort și o stare de liniște și cred că partenerii îi cred pe cuvânt.

ADVERTISEMENT

Nu sunt deloc persoane sincere cu jumătățile lor și asta poate duce la separări iremediabile, chiar dacă în adâncul sufletului există sentimente reale și o dragoste frumoasă.

Gemeni

Filtrează foarte ușor și i se pare normal să caute mereu persoane noi. Înșeală și minte foarte frumos, fără să se gândească la consecințe. Are foarte mare încredere în el și are tendința să fie gelos și posesiv pentru că știe lucrurile pe care le face pe la spatele partenerului.

ADVERTISEMENT

În plus, Gemenii nu stau să se gândească prea mult atunci când vine vorba de minciună. Pentru ei este precum aerul pe care-l respiră, nici măcar nu mai realizează că ceea ce le iese pe gură nu este adevărat.

Rac

Minciuna nu este deloc o problemă pentru tine, dar nu o faci în sens rău. Ești genul de persoană care încearcă să-și protejeze partenerul de viață de anumite lucruri, însă sensibilitatea reușește mereu să te dea de gol.

ADVERTISEMENT

Faptele pe care le ascunzi față de jumătatea ta pot duce uneori la trădare și neplăceri. Riști să fii acuzat de lucruri pe care nu le faci pentru că partenerul de viață intră la bănuieli și mereu își pune semne de întrebare.

Pești

Este văzut ca o persoană duală, care nu pune prea multe sentimente în relațiile amoroase. Poate duce o viață dublă fără să aibă niciun fel de remușcare și nu i se pare că face ceva greșit. Se îndrăgostește ușor și îi trece foarte repede.

ADVERTISEMENT

Minciuna este la ordinea zilei și i se pare perfect normal să ascundă lucruri, sentimente și trăiri. Din păcate, este un nativ care va fi prins destul pe greu atunci când calcă strâmb și pentru care trădarea e pe primul plan.

ADVERTISEMENT
Tags: