Fotbal intern

CFR Cluj acuză că în spatele refuzului Botoşaniului de a amâna meciul direct stă Gigi Becali! “Iftime îl suna mereu când făceam ofertă pentru jucători!”

09.12.2019 | 11:18
CFR Cluj acuza ca in spatele refuzului Botosaniului de a amana meciul direct sta Gigi Becali Iftime il suna mereu cand faceam oferta pentru jucatori
ADVERTISEMENT

Acuzaţiile dintre CFR Cluj şi Botoşani pe tema amânării meciului direct se transformă într-un adevărat scandal, în care, mai nou, e implicat şi Gigi Becali! Directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, afirmă acum, nici mai mult nici mai puţin, decât faptul că Becali e cel care stă în spatele refuzului moldovenilor de a îi ajuta pe ardeleni în vederea meciului decisiv din Europa League cu Celtic.


  • (P) Cota BETANO la Viitorul – FCSB: 2.05 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

CFR Cluj îl acuză pe Gigi Becali că e în spatele refuzului Botoşaniului de amâna meciul cu CFR Cluj!

FC Botoşani a reuşit să câştige în faţa celor de la CFR Cluj, scor 2-1, dând astfel şansa Astrei să schimbe liderul în Casa Pariurilor Liga 1, giurgiuvenii profitând prin victoria lor în faţa Craiovei. A fost cel mai nedorit meci de către clujeni, aceştia solicitând în repetate rânduri moldovenilor să ca acest meci să nu se joace.

“Interesul naţional” a fost invocat de Dan Petrescu şi de şefii de la Cluj, în timp ce botoşănenii, prin vocea patronului Iftime şi a antrenorului Croitoru au vorbit despre datoria neachitată a campioanei, suma de transfer a lui Cătălin Golofca.

ADVERTISEMENT

“Uitaţi cum s-a întâmplat: au am zis ca, până la urmă, să fie decizia la jucători, dacă să fim sau nu de acord cu amânarea. Aşa că i-am întrebat pe băieţi şi i-am întrebat: au zis că dacă intră banii pe Golofca, în următoarea zi le spun celor de la CFR Cluj că amânăm”, a fost declaraţia lui Iftime.

Imediat, a venit replica din partea lui Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj. Acesta introduce pentru prima oară în discuţie numele lui Gigi Becali! Conform spuselor oficialului clujenilor, relaţia excelentă dintre Iftime şi patronul FCSB ar fi condus la refuzul primului.

ADVERTISEMENT

“Banii pe Golofca trebuie plătiţi în ianuarie, nu ne-au cerut să-i dăm mai devreme!”

“Banii pe Golofca trebuie plătiţi, conform contractului, în ianuarie. Nu a existat niciun fel de cerere a lor să le dăm banii mai devreme, pur şi simplu nu are nicio legătură. Ei nu au vrut să amâne meciul şi gata! Croitoru să-şi vadă de treaba lui, de antrenorat, să nu mai vorbească de contracte. Îi doresc să ajungă la o echipă care să joace în Europa, măcar din primul tur preliminar, să vadă cât de greu e şi pe urmă să vorbească.

Noi, când ofertam un jucător de la Botoşani, imediat era sunat Becali. Domnul Iftime punea mâna pe telefon şi îi zicea: ‘Uite, CFR-ul mi-a dat atât pe ăsta!’. Era la curent cu tot ce se întâmplă! De exemplu la Burcă, noi am dat 300.000 de euro şi imediat l-a sunat pe Becali.

ADVERTISEMENT

Mereu se întâmpla asta. Am avut noroc de băieţi de caracter care au vrut să vină doar la CFR Cluj, altfel nu aveam nicio şansă să cumpărăm ceva de la Botoşani!

Deci, din ce motiv nu au vrut să accepte cei de la Botoşani?! Ne întrebăm şi noi având în vedere tot ce v-am spus mai sus. Acum, ca moral, aşa…nu stăm foarte bine înaintea meciului cu Celtic”, a spus Mara la TV Digisport.

 

ADVERTISEMENT