Stiri sportive

CFR Cluj – Dudelange 2-3 în Europa League. Video. Vezi rezumatul!

30.08.2018 | 21:56
CFR Cluj  Dudelange 23 in Europa League Video Vezi rezumatul

CFR Cluj – Dudelange 2-3 în Europa League. Video. Vezi rezumatul! Campioana României a suferit o nouă înfrângere istorică în faţa luxemburghezilor de la Dudelange. Formaţia ardeleană a pierdut cu 5-2 la general şi a fost astfel eliminată din competiţiile europene.

Trupa antrenată de Antonio Conceicao a pierdut cu 2-0 în partida tur şi avea nevoie de un joc precis pentru a putea obţine calificarea. Tehnicianul lusitan a avut mari probleme de lot înaintea jocului şi nu s-a putut baza pe Ciprian Deac, Emmanuele Culio sau Djokovic, dar a decis să îl trimită în poartă din primul minut pe spaniolul Jesus Fernades, cel care a făcut un meci excelent împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

CFR Cluj – Dudelange 2-3 în Europa League. Video. Vezi rezumatul!

Campioana României a început excelent sezonul şi a fost la un pas de a marca primul gol al jocului în minutul 3, după un corner, dar fundaşii echipei oaspete au respins excelent de pe lina porţii. Formaţia de sub Feleac a continuat să domine jocul, dar mingile trimise de Cristi Manea sau Billel Omrani au trecut pe lângă poarta adversă.

Luxemburghezii şi-au arătat colţii pentru prima dată în minutul 13 al partidei prin Melisse, dar şutul mijlocaşului a fost respins excelent de către Jesus Fernandez în corner. CFR Cluj a încercat să pună din nou în pericol poarta lui Frising, dar George Ţucudean a ratat două ocazii imense înainte de pauză.  Sebastian Mailat a ratat şi el o ocazie importantă înainte de pauză la o fază în care portarul oaspeţilor şi-a arătat limitele.

https://youtu.be/slMCJRLyK3U

Luxemburghezii au început excelent repriza a doua, iar Sinani avea să deschidă scorul în minutul 51 cu un şut superb pe care Jesus Fernandes nu a reuşit să îl mai apere. Mijlocaşul formaţiei oaspete avea să reuşească dubla după doar cinci minute de joc în urma unei gafe uriaşe comise de linia mediană a lui Toni Conceicao. Turpel avea să înscrie şi el în minutul 77 al partidei, iar fanii prezenţi pe stadionul din Gruia s-au ridicat în picioare şi au aplaudat formaţia oaspete înainte să plece acasă.

CFR Cluj a dat semne de revenire în ultimele 5 minute ale partidei şi a fost la un pas să obţină o remiză cu formaţia din Luxemburg. Noul intrat Tambe a reuşit să marcheze cu un şut din interiorul careului după o fază în care a fost la un pas să se încurce cu Adrian Păun, iar Billel Omrani avea să reducă şi el din avantaj în ultimele minute ale jocului.

Campioana României a suferit astfel una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria clubului şi a intrat pe lista celor mai ruşinoase rezultate înregistrate de echipele din România. Conducerea ardeleană a apelat în această vară şi la celebrul Julio Baptista, cel care a trecut pe la Real Madrid, Sevilla sau AS Roma, dar sud-americanul nu a reuşit să facă prea multe în ultimele 30 de minute de joc. Noul star al echipei va avea ocazia să-şi etaleze valoarea în Liga 1 Betano după ce a debutat în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş în runda precedentă de campionat.