Fotbal intern

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Alin Toşca! FCSB s-a interesat şi ea de fundaş

09.07.2018 | 17:20
CFR Cluj vrea sal transfere pe Alin Tosca FCSB sa interesat si ea de fundas

După de a rezolvat prelungirea contractului cu Billel Omrani, CFR Cluj vrea să-l transfere pe Alin Toşca, fostul fundaş al formaţiei FCSB, anunţă Telekom Sport. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro nu se află pe placul oficialilor formaţiei Real Betis, deşi acesta mai are contract cu gruparea din Spania până pe 30 iunie 2021.

Astfel, oficialii lui CFR Cluj doresc să profite de situaţia incertă pe care o are Alin Toşca la Real Betis şi să-l transfere pe fostul fundaş al FCSB-ului. Conform sursei citate, trupa din La Ligava încerca să scoată măcar o parte din milionul de euro investit în transferul internaţionalului român de la vicecampioana României.

CFR Cluj vrea să-l transfere pe Alin Toşca! FCSB e şi ea interesată

La începutul lunii iulie, site-ul italian anteprima24.it a scris că Alin Toşca se va întoarce în România şi că fundaşul în vârstă de 26 de ani ar urma să revină la FCSB, echipă care l-a vândut în ianuarie 2017. De când Alin Toşca a plecat de la FCSB, internaţionalul român a jucat 25 de meciuri pentru Real Betis şi 13 pentru Benevento, echipă la care a fost împrumutat în ultimele şase luni.

Alin Toşca în timpul unui meci jucat pentru FCSB
Alin Toşca în perioada când evolua pentru FCSB

Pe parcursul carierei, Alin Toşca a evoluat la FCSB, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, FC Viitorul Constanţa, Real Betis şi Benevento.

1.500.000 de euro este cota lui Alin Toşca, conform transfermarkt.com